Усім прывітанне
я ўяўляю ў гэтым (для мяне) новы "свет", але заўсёды звязана з мая дарагая і старая інфармацыя...
Я сістэмны адміністратар (стары сістэматэхнікі), з некаторым вопытам у кампутарным свеце, і таму, калі мы гаворым пра дампа, шаснаццатковай, паслядоўны і г. д. я ўжо добра ведаю, аб чым мы гаворым, я магу нават дапамагчы, калі патрэбныя досведы ў праверкі кантрольнай сумы блокаў або падобныя рэчы.
Пры гэтым, аднак, я абсалютны навічок у поле блокаў кіравання, аўтамабільных, спрабуюць зразумець што-тое, але я бачу, што гэта велізарнае поле, з яго канкрэтнай гісторыі.
Шукаю ў інтэрнэце гэты форум, мне падалося, што тое, што абуджае, або, па меншай меры, на першы скимминга, людзі ёсць некаторы вопыт у гэтай галіне і таму спрабую ўявіць тут...
Я ўжо адкрытых праблем, на эбу edc17 (Fiat Freemont) і было б ідэальна, калі хто-то быў даступны (нават платны), каб дапамагчы вам зразумець, як хутка, як рабіць, сек, ідэальна падыходзіць у Мілан - Бергама - Брэшыя (я жыву ў Ровато, але я заўсёды езджу на працу), я напісаў гэтую зону, таму што адна рэч, што я разумею, што гв вельмі важна, і я бачыў, што існуюць розныя версіі serial адаптар-эбу з sofware па-рознаму і, такім чынам, ідэал-гэта знайсці таго, хто ўжо мае hw падыходзіць і ўжо ведае, як выкарыстоўваць sw і прыйшла адразу з машынай...
Дзякуй усім і я спадзяюся пазнаеміцца з вамі віртуальна, але і фізічна, і пачаць ўнікаць у гэты дзіўны свет!
--
Карла Santagata.