Добрае раніца і добры пачатак тыдня, час таму я купіў онлайн базы дадзеных арыгінальных карт, і зменены, каб сказаць, прадавец, правераных і добрых.. асноўная прычына пакупкі была магчымасць параўнаць добрае якасць карт для таго, каб лепш зразумець будучыню, курс паглыбляецца ў свет ecu. Знаходзіцца гэтае памяшканне, але нічога не зробіш, адкрываючы розныя карты вядома, што існуе амаль толькі на дзясяткі адсоткаў, а часам я сумняваюся, што гэтым крокам з'яўляецца спрэчным, але, не будучы экспертам, я хацеў бы таксама ваша меркаванне, таму што я магу памыляцца. Порт, як, напрыклад, гэты ecu bosch 3.82 audi a4 1.8 turbo ад 150cv, у тэчцы мод ёсць дзве карты, што мне зусім не падабаецца, таму што ціск турбо не з'яўляецца лінейнай, у некаторых абарачэннях рухавіка і не збіраюся нават марнаваць свой час, адказваў; што ёсць месца, каб абмяняцца парай поглядаў а мае ціск з значнае павелічэнне досыць трывожным (на маю думку!) калі вы лічыце, што аванс быў павялічаны, нават калі вельмі мала. Я хацеў бы ведаць гэтую карту, гэта карта, на якой вы зможаце страціць час, каб вывучыць, магчыма знайсці арыгінальны аўтамабіль і зрабіць які-небудзь часопіс або карта з датчыкам дэтанацыі усё ў функцыю, так бы мовіць.