Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: Анты-трэння

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312

Анты-трэння

Прывітанне, хлопцы, нават калі гэты пост не пра электроніку я хацеў спытаць сёе-тое.
    Я збіраюся зрабіць пасадачных апарату сям'і 1.3 multijet я хацеў спытаць некалькі саветаў для якой-небудзь анты-трэння для маторнага алею і масла скрынкі перадач і ўбачыў, што я павінен змяніць нават навушнікі на злучэннях нават некаторых тлушчаў, асабліва.дзякуй і buonaseraa сярод

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Ніхто не мае што-то прапанаваць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    даруй, прыбяры "не".. памылка капіяваць/ўставіць
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89
    x злучэння трэба выкарыстоўваць тлушч grafit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    алей bardhal і ты не ад бога.. для сала на навушнікі, не думаю, што гэта неабходна, хто ведае, што.. проста не выкарыстоўвайце, каб зняць!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    алей bardahl з'яўляецца адным з лепшых алеяў ў звароце,на гэта нічога не сказаць!але гэта алей з дадаткамі, што,у дадатак да стварэння "пленка" анты-трэння,таксама служыць для ачысткі рухавіка і абараніць яго ад магчымых ножкі.Гэта значыць, што калі ў мяне ёсць рухавік chilometrate я верагоднасць таго, што ўнутры ёсць ножкі або бруду, якая будзе рухацца вакол, каб рухавік з рызыкай засмечвання сваіх крокаў, алею пашкодзіўшы рухавік,турбіна і г. д........ як кажуць некаторыя механічныя:рухавік, нараджаецца з bardahl і памірае з bardahl.я мяняю алей кожныя 7-8milakm і я адзін матор ідэальна чысты і функцыянальны, нягледзячы на больш 350milakm і апрацоўваецца.для злучэнняў у лепш сала чорны дисульфида малібдэна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    алей bardahl з'яўляецца адным з лепшых алеяў ў звароце,на гэта нічога не сказаць!але гэта алей з дадаткамі, што,у дадатак да стварэння "пленка" анты-трэння,таксама служыць для ачысткі рухавіка і абараніць яго ад магчымых ножкі.Гэта значыць, што калі ў мяне ёсць рухавік chilometrate я верагоднасць таго, што ўнутры ёсць ножкі або бруду, якая будзе рухацца вакол, каб рухавік з рызыкай засмечвання сваіх крокаў, алею пашкодзіўшы рухавік,турбіна і г. д........ як кажуць некаторыя механічныя:рухавік, нараджаецца з bardahl і памірае з bardahl.я мяняю алей кожныя 7-8milakm і я адзін матор ідэальна чысты і функцыянальны, нягледзячы на больш 350milakm і апрацоўваецца.для злучэнняў у лепш сала чорны дисульфида малібдэна.
    Што абрэвіятура алею мне парады?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    алей, якое адлюстроўвае асаблівасці вашага рухавіка больш, ні менш.
    на выхадзе з multijet у selenia прыводзяцца на афіцыйным вэб-сайце, што такое алей:wr 5w-40 было распрацавана спецыяльна для multijet і дызель з гідраўлічныя штурхачы формула "air release".асабіста алеяў існуюць лепшыя як якасці, так і цаны............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    алей, якое адлюстроўвае асаблівасці вашага рухавіка больш, ні менш.
    на выхадзе з multijet у selenia прыводзяцца на афіцыйным вэб-сайце, што такое алей:wr 5w-40 было распрацавана спецыяльна для multijet і дызель з гідраўлічныя штурхачы формула "air release".асабіста алеяў існуюць лепшыя як якасці, так і цаны............
    я павінен пакласці яго ў мой 1.3 95

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    28
    Bardahl і выдатнае алей,я выкарыстоўваю яго з диу у 6 гадоў,я магу сказаць, што рухавік і больш ціхі, нават пры халодным,вы павінны выкарыстоўваць толькі нешта канкрэтнае для вашага аўтамабіля,5w40/5w30 ..з DPF, вам прыйдзецца прыняць тое, з паказвае, m-saps,то ёсць з нізкім утрыманнем попелу, які не прымушае забіваць фільтр,і потым гэта алей і ўжо дабаўка

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •