Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Абмеркаванне: L200

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312

L200

Прывітанне, хлопцы, у мяне ў майстэрні, l200 2.5 turbo diesel 2005 года прыбыў сігнальная лямпа рухавіка гарыць, я дыягназ быў датчык наддува памяняў датчык (толькі арыгінал) заплаціў 250 еўра машына ехала цуд купіў нават больш, пара. Ён стрэліў пару гадзін, як толькі я пачаў ўздым і вось зноў я шпіён дыягназ новы датчык наддува, на шчасце, маючы адзін мяне звярнуць свой датчык.я ж зноў паднялася няспраўнасці рухавіка, і на дыягностыцы па-ранейшаму датчыка.вы думаеце, што гэта можа быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    добры вечар, то я б сказаў, перш за ўсё, ты праверыў усе трубы, што тычыцца дэпрэсіі турба???
    2 праверце трубаправод interculture шпіёна і трубы interculture шпіёна .. затым праверце клапан вестгейта турбіны і апошняе, глядзі турбіну, калі ўжо не знойдзеш шум або дымнасць
    але паглядзі, трубы, маленькія чорныя зразумелі, можа быць нават pierboor адкрыццё і закрыццё турбіны, што можа быць кароткае замыканне.... шмат разоў гэты тып праблемы, sn, звязаныя з усё, ... а можа і не датчык, што ты змяніў... ок.....дайце нам ведаць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    добры вечар, то я б сказаў, перш за ўсё, ты праверыў усе трубы, што тычыцца дэпрэсіі турба???
    2 праверце трубаправод interculture шпіёна і трубы interculture шпіёна .. затым праверце клапан вестгейта турбіны і апошняе, глядзі турбіну, калі ўжо не знойдзеш шум або дымнасць
    але паглядзі, трубы, маленькія чорныя зразумелі, можа быць нават pierboor адкрыццё і закрыццё турбіны, што можа быць кароткае замыканне.... шмат разоў гэты тып праблемы, sn, звязаныя з усё, ... а можа і не датчык, што ты змяніў... ок.....дайце нам ведаць....
    Прывітанне Royce па-першае, дзякуй за адказ, гэтыя папярэднія праверкі ўжо праведзены турбіны, якія маюць часопісы я таксама паспрабаваў паменшыць, але нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    з якой самодіагностікі, вы выканалі свой кантроль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    з якой самодіагностікі, вы выканалі свой кантроль
    autocom потым з breenbee nn-не памятаю, як пішацца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Што такое 115л. з змянянай геаметрыяй турбіны? Калі вы пераканайцеся, што геаметрыя не заблакаваны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    верагодна, з'яўляецца пераменным крокам турбіны інкруставаны .....
    Эфекты, што прыгожая тэхнічнага абслугоўвання, турба кампрэсар, відавочна, таксама ўстаноўка ноч ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Ідэальная геаметрыя экскурсія аднолькава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    па-мойму, не гэта быў датчык, які ты памяняў. але аўтамабіль-гэта супастаўляецца??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    па-мойму, не гэта быў датчык, які ты памяняў. але аўтамабіль-гэта супастаўляецца??
    Арыгінал the sistine

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •