Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Чытанне і запіс Bosch ME 7.9.52

Прывітанне, хлопцы,

я толькі што авалодаў Toyota Yaris 1.0 (Рухавік 1KR-FE),
    гэтая машына мантуе Bosch ME 7.9.52 аднак, перш чым паспрабаваць свае сілы
    у апрацоўцы мне патрэбен савет.
    Такім чынам, я буду выкарыстоўваць Ktag Клон апошняя версія.
    На кіраўніцтва для таго, каб прачытаць гэты ЭБУ кажа, што будзе рабіць 2 зваркі з дроту,
    1 для PIN Boot і 1 ПІН CFN1 і толькі з дапамогай гэтага можна чытаць і пісаць
    ECU.
    Але так як я не ўпэўнены, я шукаў іншае; на іншых сайтах кажуць, паставіць 2 рэзістары 1Kohm кожнай
    іншыя ж уводзяць іншыя праводкі ў бу, як на фота:

Хто-то можа мне дапамагчы?

Дзякуй усім!

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Дадам, што ў кіраўніцтве я рэкамендую отпаять 2 драты,
    я думаю, каб не ствараць мас ці з кантактаў, што б прапусціць ECU;
    але мне цікава, калі іх ізаляваць сябе ў выпадку новай мадыфікацыі, каб не стаяць
    прылітаваць назад?

З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Добры дзень, калі ласка, выконвайце інструкцыі ktag перайсці спакойна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Няма, трэба отпаять ў канцы працэдуры ўсё роўна... за Выключэннем, калі не хочаш літаваць купі двух гильзовым наканечнікам спружыны... А калі рэшткі, калі вы скончыце dissaldi пакладзеце масціку ў чорны па краях і зачыніць

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    АБНАЎЛЕННЕ:

Я адкрыў ECU, і я зрабіў спасылкі ў прамой рэжым (Зварка + падлучэнне да PIN)
    калі я пайшоў, каб зрабіць рэзервовую копію з Ktag мяне не пазнала Эбу і спытаў
    выбраць пугин падыходзіць, у гэтым выпадку я выбраў "Bosch ME 7.9.51 (Таёта P54)"
    ўплывае яго чытання ў агульнай і выратаваў мяне 3 Файла:

- 1 файл з пашырэннем .MPC (я думаю, што з картамі)
    - 1 файл з пашырэннем .EPR (я Думаю E2prom)
    - 1 файл, які я даў пашырэнне і імя (я думаю, што гэта саюз 2 папярэдніх файлаў, і я даў яму пашырэнне .врі)

Я спрабаваў адкрыць файл з Titanium і калі я адпраўляю 3 файла з ніхто не знаходзіць драйверы для гэтага ECU
    і адзіныя файлы, у якіх я змагу "праверыць, ці" якой-то карце былі файлы з пашырэннем .врі і .MPC.

А калі я адпраўляю файлы ў WinOLS (.врі і .MPC) мне знайсці ID ECU (HW і SW), і прызнае мяне карт патэнцыйных (26 карт)

Цяпер я хацеў бы ведаць, калі магчыма reinz пра адлюстраванне зменены, нават калі ты мяне не прызнаў, ECU можа сысці ў блок?

File_yaris.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    АБНАЎЛЕННЕ:

выбраць пугин падыходзіць, у гэтым выпадку я выбраў "Bosch ME 7.9.51 (Таёта P54)"

- 1 файл, які я даў пашырэнне і імя (я думаю, што гэта саюз 2 папярэдніх файлаў, і я даў яму пашырэнне .врі)

Я спрабаваў адкрыць файл з Titanium і калі я адпраўляю 3 файла з ніхто не знаходзіць драйверы для гэтага ECU
    і адзіныя файлы, у якіх я змагу "праверыць, ці" якой-то карце былі файлы з пашырэннем .врі і .MPC.

А калі я адпраўляю файлы ў WinOLS (.врі і .MPC) мне знайсці ID ECU (HW і SW), і прызнае мяне карт патэнцыйных (26 карт)

Цяпер я хацеў бы ведаць, калі магчыма reinz пра адлюстраванне зменены, нават калі ты мяне не прызнаў, ECU можа сысці ў блок?

File_yaris.rar
    Пачакай ты ўзяў файл, які ты чытаў, і ты зменены, праўда ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    АБНАЎЛЕННЕ:

File_yaris.rar
    Аднак атрымаць файл mpc адрэдагаваць яго, а затым паўтарыць на mpc stop nn бяжы без рызыкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Перш чым пісаць табе кажа.параўнанне колькасці hw і sw, калі яны самі працягнуць.запіс і гульня зробленая, але.вы павінны напісаць.толькі файл.карты, якія вы змянілі, добра ?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Файл, што вы кажаце, гэта тое, што мае пашырэнне .MPC?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Добры дзень, прабачце, мая недакладнасць,
    я яшчэ не зменена нічога, я хацеў быць упэўнены, перш чым
    прыступіць да працы.
    У любым выпадку, як я сказаў перш, падчас працэдуры ecu не была вызначана,
    але чытанне (быў адзначаны сцяжок backup) - гэта нармальна.
    Калі я хачу зрабіць толькі чытанне E2prom або вобласці, дзе прысутнічаюць карты
    не прызнаваў, так жа і прымушала мяне перарабляць рэзервовую копію.
    Але ў гэты момант я думаю, што гэта звычайная справа, проста ўсе файлы падзеленыя.

спроба запісу я не ўсё яшчэ зроблена

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •