Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 53
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62

савет-вымяральныя прыборы і праграмнае забеспячэнне для пачатку

Прывітанне ўсім я aventurando ў гэтым свеце,як чып-цюнінг і форум discusione загадзя прашу прабачэння, калі я здзяйсняў памылкі,я хацеў бы парады аб тым, як пачаць,я павінен купіць, перш за ўсе attrezatura я даў адзін погляд на двух праграмнага забеспячэння, дзе вы winols, але мне здаецца, вельмі складана я думаю, і эксперты, і адзін ecm2001 значна больш інтуітыўна зразумелы,і для attrezatura я думаў kessv2 або ktag, што шчыра кажучы, я не зусім зразумеў, у адрозненне coregettemi, калі я памыляюся, але я думаю, што kess твар чытання і запісы толькі ў раз'ем дыягностыкі і ktag толькі ў рэжыме bdm, я прашу вас, што вы больш дасведчаны, чым магу палегчыць вашыя ідэі,загадзя дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Прывітанне, што тычыцца праграмнага забеспячэння, на самай справе ecm 2001 або тытан трохі больш інтуітыўна зразумелыя і простыя ў выкарыстанні, каб пачаць з, але калі потым ты захочаш, каб пракрасціся лепш winols вам будзе больш зручным і поўным.
    Замест для апаратнага ты зразумеў, як яны працуюць.
    Мой савет, каб пачаць з ecm, так што можаш параўнаць ну і так ясна, розныя арыгінальныя файлы і апрацоўваюцца і затым, магчыма, перайсці ў winols.
    Для абсталявання замест kess і ktag добрыя інструменты, але іх трэба купіць абодва, калі хочаш добра працаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Ці вы можаце сесці пеўнік, што вы робіце абедзве рэчы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Таксама пеўнік, гэта добра, але з kess і ktag можаш зрабіць нават аўтамабілі апошніх, таму я лічу яго лепшым нават калі я певень

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй вам за аператыўны адказ, я думаю, што для пачатку тады куплю ўсе alientech, і ў чым розніца паміж ecm titanium, які з двух з'яўляецца больш новай, я не ведаў, што гэта тытан, што вытворцам з'яўляецца,тое, што ўжо есць, карыстаюся дабрыней і прашу вас з якое праграмнае забеспячэнне мне трэба абсталяваць для выдаленне fap egr і абмежавальнік хуткасці, ecm або тытан здольныя, ці я павінен набыць іншае праграмнае забеспячэнне, яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    самы нядаўні-гэта тытан, які таксама ідзе добра, але вы павінны мець трохі ведаў з карты, таму што не ўсе тыя, што пералічаныя на самай справе іх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    borgomanero
    Паведамленні
    44
    Даруй mafani! вы кажаце, Цы карты Кэ пералічвае nn з'яўляюцца тыя фактычныя на ecm ?? І потым хачу растлумачыць, як вы ідзяце распазнае карту?
    А teamFox я чытаць і пісаць выкарыстанне mpps, і я не дрэнна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне, то mpps ідзе дастаткова добра, каб чытаць і пісаць,відавочна, абмяжоўваецца толькі паслядоўны,што тычыцца ecm, тое, што я сказаў, што, калі адкрыць файлы не ўсе карты, якія вы пералічыце на самай справе іх трэба кантраляваць заўседы, у 2d,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Я думаю, што я зразумеў тады, што, каб быць поўнымі, неабходна мець інструмент, каб серыйны нумар адзін для bdm, папраўце мяне, калі я памыляюся, я не разумею, усе роўна, што mafani, што гэта значыць, што ў любым выпадку трэба праверыць карты у 2d, магчыма, нават калі вы адкрываеце карту значэння, які дае вам змяніць не тыя, напрыклад, карта бензіну не рэальна тое, не кожны раз так, нават калі я выбіраю добра, мадэль Sw і hd дэкадавання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў teamfox Visualizza Messaggio
    Я думаю, што я зразумеў тады, што, каб быць поўнымі, неабходна мець інструмент, каб серыйны нумар адзін для bdm, папраўце мяне, калі я памыляюся, я не разумею, усе роўна, што mafani, што гэта значыць, што ў любым выпадку трэба праверыць карты у 2d, магчыма, нават калі вы адкрываеце карту значэння, які дае вам змяніць не тыя, напрыклад, карта бензіну не рэальна тое, не кожны раз так, нават калі я выбіраю добра, мадэль Sw і hd дэкадавання
    Чытанне з аўтамабіля ў кампутар, вы можаце зрабіць гэта з любым інструментам, вы калі-пры ўмове, што ўстаноўлена пратаколы сумяшчальныя, так што з mpps вы можаце зрабіць легка групы alfa/fiat некалькі гадоў таму. Для астатніх з ecu, і ў прыватнасці, ecu new generation (edc17 больш) маюць antituning, які блакуе чытанне і запіс, і вы не можаце выкарыстоўваць нічога, або інструмент/кабелі афіцыйных або даведацца, як абыйсці блакаванне, але патрабуе спецыяльнага абсталявання для першага чытання, што на 90% вы ў bdm (у школе).
    Па нагоды ECM вам параілі выкарыстоўваць выгляд у 2D, так як гэтая праграма няправільна інтэрпрэтуе індэкс карт і куды ен кажа вам, напрыклад, "карту турба", калі глядзець ад 2D карта не турбо, але, можа быць, vgt. Вы павінны навучыцца чытаць карты, у адпаведнасці з яго вр, што знаходзіцеся ў пачатку карту (звычайна.. потым змяняецца ад ecu, ecu).
    Я спадзяюся, што было esaudiente.
    Прывітанне
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •