Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Максімальныя ціску ў магістралі Rail

Прывітанне,

пытанне вельмі агульны, хоць
    мне трэба, каб зразумець, наколькі карта можа быць штуршок.

Такім чынам, максімальны ціск (пік) сістэмы CR другога пакалення,
    г. зн. той, які дасягае 1600 Бар, што на самай справе можа прыехаць, каб атрымаць
    максімальнай прадукцыйнасці без шкоды празмерна органы
    узмоцненыя?

так як я заўважыў, што на форуме большасць карыстальнікаў ніколі не робіць парушаючы
    80 бар, так што ў агульнай складанасці 1680.

асабіста мне здаецца, што мала, хоць я магу памыляцца.

З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне, я адказваю за тое нямногае, што я ведаю,звычайна прынята даваць 4 - 4,5 % на павелічэнне ціску ў рампы, што ў выніку на 1600 бар каля 70 72... хто-то кажа, што сістэмы Cr другога пакалення, трымаюцца нават 1900 бар, але, шчыра кажучы, не думаю, што гэта рэшткі усе надзейна...вось чаму вы ідзяце, каб дакрануцца да аднаго, і вы павінны ў любым выпадку выдатныя вынікі...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Вы спрабавалі на адным аўто нават проста каб паспрабаваць, каб даць павелічэнне больш істотнае? Паколькі, як я сказаў раней, рост каля 5% для мяне гэта крыху мала, таму што, на маю думку, сістэма ў цэлым не можа мець допускаў на паломкі або дэфекты менш, па меншай меры на 20-30%.

Я задаў гэтае пытанне таму, што я хацеў бы супаставіць 535d і сказаў усе павінна быць адным з сродкаў больш раздуць, і я хацеў паспрабаваць дабрацца да 2000 бар з аўто ў наяўнасці, аднак, не маючы datasheet я не ведаю, калі інжэктары могуць вытрымаць моцны ціск, нават калі на высокіх абарачэннях і на кароткі час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Вы спрабавалі на адным аўто нават проста каб паспрабаваць, каб даць павелічэнне больш істотнае? Паколькі, як я сказаў раней, рост каля 5% для мяне гэта крыху мала, таму што, на маю думку, сістэма ў цэлым не можа мець допускаў на паломкі або дэфекты менш, па меншай меры на 20-30%.

Я задаў гэтае пытанне таму, што я хацеў бы супаставіць 535d і сказаў усе павінна быць адным з сродкаў больш раздуць, і я хацеў паспрабаваць дабрацца да 2000 бар з аўто ў наяўнасці, аднак, не маючы datasheet я не ведаю, калі інжэктары могуць вытрымаць моцны ціск, нават калі на высокіх абарачэннях і на кароткі час.
    З ціскам 1700bar на рэйку, вы можаце шчасна дабрацца да 100mm3 inj і нават трохі больш.. так што гэта павялічыць ціск на флейце, ен знаходзіцца ў поўнай эфектыўнасці дызельнага паліва ўнутры флейты і на запыт inj, але пераадолець 1900bar ў небяспецы.. ўшчыльнення не пройдуць ніколі ціску вышэй.. па крайняй меры, пара ldi помпы rail агульныя.. іх змяніць, вы можаце атрымаць ціск больш, але я заўседы рэкамендую ставіць больш (я, напрыклад, на 147 1,9 я усталяваў гэтую lybra 2.4) вас таксама добры цюнінг, вы можаце атрымаць ціск больш з нулявым рызыкай!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Так з цікаўнасці з гэтымі цісках, якія вы далі, наколькі вы змаглі павялічыць час? Так як, зрабіўшы хуткі разлік, калі я захачу паставіць ціск у 1700 варта павялічыць час 400 Microsec нягледзячы на 100 да 2000 бар.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Так з цікаўнасці з гэтымі цісках, якія вы далі, наколькі вы змаглі павялічыць час? Так як, зрабіўшы хуткі разлік, калі я захачу паставіць ціск у 1700 варта павялічыць час 400 Microsec нягледзячы на 100 да 2000 бар.
    Заўседы залежыць на колькі iq ты клонишь.. але так сказаў юрко жадаючы суадносіць часы, безумоўна, прыйдзецца гуляць з авансаў і зрабіць баланс на пре-і пост каб пазбегнуць пераходу вмт ў тэрмін.
    На маей, напрыклад, з ціскам у 1700bar я КРЫЧЫ значэнне 22ms і мод прыбыцце ў 27ms, што мне давялося пералічыць на pre і post, каб увайсці ў дыяпазон.. (на самай справе я ўсе яшчэ павінен назваць карту, але есць амаль)

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    ах, я забыўся сказаць, што карта разлічана для 100mm3 і з часам я быў па-за + 4°, па якой я, маштабуючы, каб вярнуцца ў пмс не перавышэнне са ў preinj

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Я, як правіла, рост 80 / 100 бар і ў мяне ніколі не было праблем, калі я зрабіў 147 1.9 150 што хацеў перабольшваць, і я прыйшоў у 1750 бар, уводзячы больш 120mm3, і машына, нягледзячы на свае 200000 км, працуе больш за год без праблем.

2000 бар я думаю, што яны сапраўды занадта шмат, не толькі для помпы, але і для ўсей сістэмы.
    я таксама спрабаваў 1750 без праблем, нават 1800 для цяпер "ок".
    з гэтымі цісках менш загадзя. я кажу пра jtdm16v edc16c39
    я зрабіў гэтыя выпрабаванні, таму што ў мяне памылкі p091 092 ціску ніжэй,і ste ціск, высокая, не адарвацца.
    можа быць, што вы падае ціск у флейце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ціск у рампы ідуць павялічаныя з асцярогай, пры павелічэнні ціску павялічваецца дыяметр конусу складаюцца з сопла, і, такім чынам, есць шанец, пры ўмове, аддаленая на нізкіх крокам развеяць з herom, і сапсаваць, калі не пракалоць то поршань, я, дзе я аддаю перавагу мець валасы, паліць і быць арыгінальнай, на апрацоўку spointe калі не змяніць фарсунак я спыняюся, каб захаваць рухавік, вынік, у мяне 147, які круціцца з 80000km з turbo mod і розных без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    акрамя таго, калі вы ніколі не адкрылі помпа ад 1800/2000 bar stock зразумееце, чаму не можаце захаваць гэтыя ціску без рызыкі на помпы ад 1600bar, т. к пратокі шырыней менш за палову

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •