Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

Праблема няспраўнасці рухавіка Yaris 1.0 бензін

прывітанне ўсім,як назва, у мяне праблема ў няспраўнасці рухавіка на Yaris 1.0 3 цыліндру год 2006 мой сябар.Памылка адбылася спачатку эпізадычна, потым усё часцей, пакуль не стаў амаль фіксаванай,не памятаю код, дакладны, але кожны раз, калі я зрабіў дыягназ, я даваў памылкі рэгуляванне лямбда-зонды,у апошні раз замест "адсутнасць задачы lamba зонд перад каталізатарам".З самага пачатку, што мой сябар адразу абодвух зондаў да з два патрыманых, затым з дапамогай двух зондаў новыя, але нічога,аўтамабіль з'яўляецца лепшым у адпачынак, але нічога,замяніў таксама і каталізатарам наяўнасці ў майстэрні (таму і кузава).Самае дзіўнае, што я заўважыў, што зонд пасля выдалення памылкі, яна працуе на працягу прыкладна 10 15 секунд, а затым збой у значэнне 0.455 В. у мяне не было ні шляху, ні часу ў гэта ўнікаць, але, здаецца, пастаянная праблема на гэтых аўто,у вас ёсць вопыт па гэтым пытанні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    але машына, што анамаліі ёсць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Добры дзень, у мяне была аналагічная праблема, і гэта быў блок кіравання рухавіком, ён вырашыў, што рабіць зварных швоў на клеммной калодцы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Праверыць праводку да датчыка, а калі ты зможаш паштовы код памылкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Як раз сёння мне прынеслі uma Yaris 1.0 4 за 2000 год з гарыць, код памылкі p0171 carbrazione худы.машына мае вакуум у accaccelerazione.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Мне таксама, дарэчы, адбылося ўпершыню на yaris verso змянілася зонд і каталізатар і індыкатар але вярнулася потым, некаторы час таму на 1000 я бачыў індыкатар, я звярнуўся кліент і сказаў, што электрыкі яму сказалі, што гэта блок кіравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вымяральнік Масы паветра і ОК?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі для вымярэння гэтых аўтамабіляў пакутуюць ад гэтага!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    яшчэ адна праблема, з якой нельга не лічыцца недалёка ад гэтых аўто з'яўляецца каталізатарам

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Каталізатар, калі ён не з'яўляецца найбольш эфектыўным ў дыягностыцы ўбачу, што зонды працуюць аднолькава, а калі гэта выдатна, Я першы зонд, які працуе назад і ўзлёты, і падзенні другі і больш лінейны.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •