Прывітанне, хлопцы, я раскажу вам сцісла, што адбылося,у мяне ў майстэрні, 500 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі ад 95 л. с., што на халодную дыму выхлапных газаў, і зацісніце на 3 цыліндрах,не працуе на 3 цыліндрах а не на 4...кліент не ведае, даць інфармацыю аб нараджэнні дэфект ні дае выразныя тлумачэнні аб раней праведзеных на караблі, мабыць, каб (магчыма) гэта ўсё адбылося пасля чысткі egr выканана з спрэй спецыяльны...яны ўжо былі правераныя і замененыя ад pompista, фарсункі і праверылі ўсе сістэмы харчавання,выключаная, так што гэта справа руінах, палова машыны, і я разбіраю галоўку,вядома больш, чым клапан, які не мае зручнае закрыццё і рады, што гэта порт, каб выправіць цыліндраў, клапанаў і сёдлаў клапанаў,шліфоўка пацверджанне, пашкоджанні ў месцах і клапаны, а затым працягнем.пераабсталяванне машыны,і бам, ён жа і ідэнтычны дэфект.Выступаючы раней з адным pompista(не тое, што ажыццяўляецца праверка фарсунак) кажа мне, што ён меў справу з падобнага аўтамабіля, які спрабуе рэгенераваць dpf "набіваюць" робіць падобную праблему.Аўтамабіль ў дыягназе, аднак, не дае памылак, стан засмечаных ніжэй 65% у rigenerazaione не становіцца актыўным, па параметрах і на слых не заўсёды хочуць, каб рэгенераваць.Эбу-гэта 8, калі не памыляюся, гэта ўсё-ткі кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2 серыі.дзякуй усім