Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

тэрмінова!праблема 500 mjt халоднай паліць і ідзе на 3

Прывітанне, хлопцы, я раскажу вам сцісла, што адбылося,у мяне ў майстэрні, 500 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі ад 95 л. с., што на халодную дыму выхлапных газаў, і зацісніце на 3 цыліндрах,не працуе на 3 цыліндрах а не на 4...кліент не ведае, даць інфармацыю аб нараджэнні дэфект ні дае выразныя тлумачэнні аб раней праведзеных на караблі, мабыць, каб (магчыма) гэта ўсё адбылося пасля чысткі egr выканана з спрэй спецыяльны...яны ўжо былі правераныя і замененыя ад pompista, фарсункі і праверылі ўсе сістэмы харчавання,выключаная, так што гэта справа руінах, палова машыны, і я разбіраю галоўку,вядома больш, чым клапан, які не мае зручнае закрыццё і рады, што гэта порт, каб выправіць цыліндраў, клапанаў і сёдлаў клапанаў,шліфоўка пацверджанне, пашкоджанні ў месцах і клапаны, а затым працягнем.пераабсталяванне машыны,і бам, ён жа і ідэнтычны дэфект.Выступаючы раней з адным pompista(не тое, што ажыццяўляецца праверка фарсунак) кажа мне, што ён меў справу з падобнага аўтамабіля, які спрабуе рэгенераваць dpf "набіваюць" робіць падобную праблему.Аўтамабіль ў дыягназе, аднак, не дае памылак, стан засмечаных ніжэй 65% у rigenerazaione не становіцца актыўным, па параметрах і на слых не заўсёды хочуць, каб рэгенераваць.Эбу-гэта 8, калі не памыляюся, гэта ўсё-ткі кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2 серыі.дзякуй усім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    паглядзі карэкцыю фарсунак, і вы разумееце, цыліндру прад'яўленае абвінавачванне postres мець штурхач празмерна зарад, які трымае адкрытым клапан з карэкцыяй фарсункі і праверыць кампрэсію як гарачым, так і халодным ў цябе ёсць шлях, каб прытрымлівацца
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але дым, што робіць, якога колеру?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    ты белы, інжэктар, здымі і зрабі агляд!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне ўсім,я згодны з калегамі, выпрабаванне абціснутых, гарачы і халодны і карэкцыя фарсунак ад халоднай да цеплай тэмпературы, каб убачыць, як ён сябе вядзе,калі разбіраць галоўку, праверце, ці поршневага пальца поршань,і квадратура шатуна.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Для ugoboss:
    Дым не белы і не чорны,не белы класічны фарсунак кароткае замыканне, але нават чорны на дызельнае паліва ў лішку.
    Затым фарсункі былі ўжо правераны ад pompista кліента і вынікі добрыя,правераныя яшчэ 4 фарсункі для бяспекі, але нічога.
    Для ўсіх:
    Галоўка ўжо была разабрана і на некаторыя клапаны і сядла клапанаў,якія кантралююцца поршняў і цыліндраў з замена поршневыя кольцы,усё астатняе было ок. да ўводу ў матацыкл нават дыму і млявым рухавіка,адзначыўшы значэнне перападу ціску высокай да мінімуму вырашаю, выконваць прымусовай рэгенерацыі, даючы ў выніку знікнення дыму выхлапных газаў.застаецца, такім чынам, праблема млявым да 3-цыліндравы.у панядзелак зрабіць выпрабаванне абціснутых, нават калі зараз яго галава была перароблена цалкам і паласы,а таксама, у дадзены момант я хачу спадзявацца, што ў шклянцы затрымалася.я оповещу вас, як толькі я выходжу ў ****.дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    * выходжу ў ****

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    чаму ты не даеш мне піша слова "c a p o" ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    мяняць толькі поршневыя кольцы не intrvento, што дзверы "карысць"у некаторых выпадках пагаршае праблему

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    8
    існуюць розныя тэсты праводзіць, а я нават глядзець на колькі ціск ў рампы, але калі вы паліце і фарсункі новыя, як я ўжо сказаў, правер кампрэсію

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •