Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 56
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22

Інтэрфейс і праграмнае забеспячэнне брера 2.0 jtdm 170 л.с.

Прывітанне ўсім,

я спрабаваў абысціся спрабуючы зразумець самастойна, што інтэрфейс і праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць для чытання і запісы карты на brera 2.0 jtdm 170 л.с.
    Я чытаў у форуме, хто прачытаў карту з galletto v51, але ў спісе аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца праграмным забеспячэннем, не мне.
    У сеткі толькі інтэрфейс у спісе з'яўляецца мой аўтамабіль ? Kess v2, а вы кажаце лічбы вельмі высокія, і я не знайшоў клонаў.
    Будучы пачаткоўцам, я хацела б набыць усе гэта, не марнуючы вялікія, і спадзяваўся, што вы маглі б парэкамендаваць вас-клон дапушчальным.
    Я думаю, што ў розных форумах яны сутыкнуліся ў гэтыя блокі, што я мяркую, што на адны і тыя ж брера і 159 2.0 jtdm 170 таму спадзяюся на вашу дапамогу.

Магчыма, калі вы ? gi? абмяркоўвалі гэтую тэму, і я не знайшоў у форуме, прабачце мяне, і reindirizzatemi вас, калі ласка.

Дзякуй

Яшчар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Прывітанне, ты нават з gallo, як паслядоўны bdm, мантуе bosch edc16

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне Alfa159 q4, тым часам, вялікі дзякуй за адказ.
    Я ведаў, што мантуе edc16c39 cos? як 2.4, але я таксама ведаю, што гэтага не дастаткова, каб быць упэўненым, што ен можа быць перапісаны (чакаецца змяненне праграмнага забеспячэння, ці не так?). У цябе быў асабісты вопыт па нагоды? Выбачайце, калі я магу здацца падазроным, але ? толькі таму, што? ад нуля і cio? я павінен купіць усе, што я хацеў быць упэўнены.
    Яшчэ раз дзякуй!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы можаце супакоіць я скажу вам, што атрымалася ў bdm з версіі 48, прачытана і напісана ўсе ок.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Дзякуй ugoboss, і праз паслядоўны порт? як вы думаеце, не есць, аднак, праблемы? Для пачатку я б сказаў, што для мяне ? лепш... яшчэ раз Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    павінна хапіць на mpps таксама, калі не памыляюся, такія як праграмнае забеспячэнне x-пачаць шукаць у сеткі, тытан,або яшчэ лепш map3d...усе можна знайсці ў сеціве

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне 6baz Гэты ECU не чытайце з mpps ў bdm робіце, але вы павінны выбраць пратакол ўручную, калі не памыляюся, гэта на 39.. CN певень v53 чытаць, вядома...
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне 6baz Гэты ECU не чытайце з mpps ў bdm робіце, але вы павінны выбраць пратакол ўручную, калі не памыляюся, гэта на 39.. CN певень v53 чытаць, вядома...
    сапраўды, калі чытаць з bdm100 вам трэба выбраць сям'і edc16+39, калі вы з gallo2, што гэта версія 48-84-51-53 - табе закон у аўтаматычным, серыйны не, я спрабаваў з-за недахопу часу, але я думаю, што з брера 2400 або 159 чытаць , а калі чытаць пішыце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    ! Mpps nn робіць не заўседы edc16c39? У 1.9 фс без праблем
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    ! Mpps nn робіць не заўседы edc16c39? У 1.9 фс без праблем
    хутчэй за ўсе, вы анел, які я, як я напісаў, тое зроблена ў bdm-за недахопу часу (паслядоўны займае каля 50 хвілін) вы павінны паспрабаваць яе.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •