Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17

ПРАБЛЕМА AUDI A3 1.9 105 Л. с., 2009 г. (Не магу больш, пачынаючы з l' ECU ў БД)

Добры вечар усім,Спадарства

да жаль, у мяне вялікая праблема з AUDI A3 1.9 105, у мінулым я адлюстраваў блок кіравання і адмянілі FAP з ECU SAFE, пасля прыкладна 5000 км, аўтамабіль ад праблем пры паскарэнні, г. зн. не толькі ідзе ў пары адрываецца акселератара да тых часоў, пакуль не рэліз, але не памылка ў межах, калі гэта адбудзецца!!!!!!!!!!!!!!confused я думаў, што гэта можа быць потенциометр dell газу або якія-то праблемы па впрыску, але калі я спрабую увайсці ў дыягностыку, я па памылцы лініі перадачы CAN!!!!!!!! (Я БЕСПАРАДАК) я спрабаваў перапісаць зыходны файл, але нада праграмнае забеспячэнне k-suite адказвае мне код абароны няправільна не ведаю, як вырашыць праблему, не маглі б вы даць мне дапамагчы, калі ласка

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    што тычыцца памылкі ў эбу, і вельмі верагодна, што ecusafe жыллё ў раене dtc ў файле, для гісторыі, што цябе не калегі, калі вы не зрабілі дзіўныя рэчы ты на файл і чаму ён павінен быць іншым, вы ўпэўненыя, што вы выберыце пратакол, правільна для гэтай машыны.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Прывітанне ugoboss, падчас карціравання напэўна, я не зрабіла памылкі, таму што ў мяне адлюстроўваецца ў 2D лёгка кіраваць драйверам і г. д. але праблемы pensdoci я пачаў даваць пасля выкарыстання ecusafe, таму што, перш чым defapparla Л я пераназначаны на другі раз, таму што не было! Выкрэсліваць раене dtc аўтамабіль не дасць мне памылкі ці былі скінутыя толькі памылкі, як і вы ў дыягназе? Што тычыцца пратаколу, я думаў пра гэта, і я спрабаваў больш, чым адзін, але, калі я памыляюся, і праграма мяне папярэдзіла, выбраўшы правільны і чытаць, калі ў k, што ў c заўсёды кажа мне, што код абароны няправільна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Безумоўна, ecusafe праклаў DTC. Паспрабуйце напісаць зыходны файл, з рэжыме аднаўлення.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Я спрабаваў cawadany але мне заўсёды код бяспекі няправільна :-(

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89
    Паспрабуйце прачытаць аўтар: з іншы інструмент

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    не выпадкова, калі я апрацоўкі файла з ecusafe ты паклаў кій на абарону?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прабач, я думаў, цяпер, што ты не можаш спампаваць фатаграфій, у любым выпадку, калі адкрыць ecusafe бачыце, што вы можаце абараніць файлы і ад таго, што я чуў, падобна на тое, што пасля гэтай абароны я не дазволю табе больш чытаць, не ведаю, але калі таксама можа быць прычынай таго, што не ўваходзіць нават у дыягностыцы

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    калі вы затрымаліся з ecusafe, трэба адкрыць яго і прачытаць у bdm

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Добры дзень,

sicuraemte было тое, што я зрабіў, абараніць эбу, на жаль, я пачатковец з аўтамабілямі, і гэты выгляд працы! век жыві, век вучыся!!!!! Дзякуй за адказы ;-)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •