Вынікі з 1 па 4 з 4
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    5

Scodifica Audi TT 1.8 180cv 2000 года Bosch 0261204962

Прывітанне, Хлопцы,
    у мяне ёсць праблема, у майстэрні з ТТ першай серыі... иммобилайзер робіць, як яму здаецца, незалежна ад выкарыстання любога з 3 ключоў закадаваныя часам пазнае, часам няма. Ужо спрабаваў замяніць антэну і не хоча ведаць,... ключы былі правераны таксама з дапамогай ZeddFull і вось яны аказваюцца цалкам працаздольнымі.
    Апошні пляж, які мне застаецца, гэта иммо оф.
    Гэта, аднак, мала, што я рухаюся ў гэтай галіне, і я затрымаўся... я хацеў бы пачаць, каб зразумець што-то, калі хто-то можа даць які-то рада, буду вельмі ўдзячны.
    Таксама, каб пачаць разумець, якія інструменты мне трэба... на дадзены момант з'яўляюцца правядзенне Zedfull зарэгістраваны для пультаў дыстанцыйнага кіравання і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Дзякуй Усім

Давід

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Davide_89 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Хлопцы,
    у мяне ёсць праблема, у майстэрні з ТТ першай серыі... иммобилайзер робіць, як яму здаецца, незалежна ад выкарыстання любога з 3 ключоў закадаваныя часам пазнае, часам няма. Ужо спрабаваў замяніць антэну і не хоча ведаць,... ключы былі правераны таксама з дапамогай ZeddFull і вось яны аказваюцца цалкам працаздольнымі.
    Апошні пляж, які мне застаецца, гэта иммо оф.
    Гэта, аднак, мала, што я рухаюся ў гэтай галіне, і я затрымаўся... я хацеў бы пачаць, каб зразумець што-то, калі хто-то можа даць які-то рада, буду вельмі ўдзячны.
    Таксама, каб пачаць разумець, якія інструменты мне трэба... на дадзены момант з'яўляюцца правядзенне Zedfull зарэгістраваны для пультаў дыстанцыйнага кіравання і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Дзякуй Усім

Давід
    Давід, ты павінен даць больш інфармацыі, калі хочаце, каб інфармацыя..

не і, што, дзе вы павінны пакласці, каб зрабіць даследаванні, каб дапамагчы вам, у гэтым выпадку мне давялося спачатку шукаць, што ECU мантуе ляжыць ТТ, потым паглядзець, як і дзе яны працуюць иммо для агульнага

для иммо часта, як у выпадку гэтай ME7.5 вы павінны працаваць на Eprom, а затым вам трэба отпаять ST95040 і выкарыстоўваць программатор тыпу УПА або Вілем GQ4x4 і г. д..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    5
    Прывітанне Cinqueturbo,
    дзякуй за адказ!!

вы маеце рацыю, для інфармацыі я спрабаваў напісаць усё, што я мог на самай справе я паставіў нумар HW эбу, але я забыўся мадэль!

Тады ок, а пакуль я знайду праграміста, а там і паглядзім, калі вы можаце даць трохі падтрымкі!!

Яшчэ Раз Дзякуй!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Davide_89 Visualizza Messaggio
    Прывітанне Cinqueturbo,
    дзякуй за адказ!!

вы маеце рацыю, для інфармацыі я спрабаваў напісаць усё, што я мог на самай справе я паставіў нумар HW эбу, але я забыўся мадэль!

Тады ок, а пакуль я знайду праграміста, а там і паглядзім, калі вы можаце даць трохі падтрымкі!!

Яшчэ Раз Дзякуй!!
    Мы тут, на выпадак, калі вам трэба іншае..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •