Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102

Bosch ME7.3.1 Альфа 147 1.6 TS 105л.з

Усім прывітанне, я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць мае віншаванні з святамі...спадзяюся, мінулае, усе шчаслівага Раства.
    Такім чынам, сення прапусціў час я спрабаваў чытаць ECU адна з машын у сям'і (як назва). Выкарыстанне на кані, v54: чытаю, кажа мне, што я павінен пакласці яго ў boot mode....я спыняюся, вяртаюся, studio, і я паведамляю аб усім гэтым і разумею, што я павінен зрабіць,....адзінае сумнеў, якое ў мяне засталося:
    але я павінен зрабіць таксама чытання ў boot mode? гэта сумневы, я, таму што, паглядзеўшы відэа ў інтэрнэце аднаго, які чытаў тыя ж эбу мне здавалася, што ен даваў толькі " ОК " для папярэджання, што пеўня даваў паставіць у рэжым загрузкі (але не факт) і чытанне зрабіў жа.....затым я задаю пытанне, калі певень мне кажа, як папярэджанне для запісу, або калі нават на чытанне, я павінен пакласці ў boot.....я спадзяюся, што ясна, як я напісаў, магчыма, трохі бянтэжыць.... дзякуй, хто дапаможа мне....
    p.s. але кузаў ЭКЮ, якія вы ведалі заўседы, падключанай да масе, або, што лепш, што тэксты раней?
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Няма нікога, хто мне можа даць некаторы тлумачэнне адносна гэтага ECU?!?
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....
    Ок, паспрабую...я паспрабаваў паглядзець у тэчцы FG tech для загрузкі ў гэты блок, але я не знайшоў PDF - ...я знайшоў усю інфармацыю круціў у руках у інтэрнэце.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.
    Дзякую цябе, Уга, як толькі змагу спампаваць я буду глядзець схему.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Манро, я паслаў вам **** іншы дзень, але не ведаю, ці атрымалі яго ці не... вы можаце праверыць, калі ласка?!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    1
    hello mate,

калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu

thanks

regards.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў philipcoin Visualizza Messaggio
    hello mate,

калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu

thanks

regards.
    Hi, I have not had the occasion to чытаць гэты ecu soon as...as I have, I will write back to you

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •