Усім прывітанне, я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць мае віншаванні з святамі...спадзяюся, мінулае, усе шчаслівага Раства.
Такім чынам, сення прапусціў час я спрабаваў чытаць ECU адна з машын у сям'і (як назва). Выкарыстанне на кані, v54: чытаю, кажа мне, што я павінен пакласці яго ў boot mode....я спыняюся, вяртаюся, studio, і я паведамляю аб усім гэтым і разумею, што я павінен зрабіць,....адзінае сумнеў, якое ў мяне засталося:
але я павінен зрабіць таксама чытання ў boot mode? гэта сумневы, я, таму што, паглядзеўшы відэа ў інтэрнэце аднаго, які чытаў тыя ж эбу мне здавалася, што ен даваў толькі " ОК " для папярэджання, што пеўня даваў паставіць у рэжым загрузкі (але не факт) і чытанне зрабіў жа.....затым я задаю пытанне, калі певень мне кажа, як папярэджанне для запісу, або калі нават на чытанне, я павінен пакласці ў boot.....я спадзяюся, што ясна, як я напісаў, магчыма, трохі бянтэжыць.... дзякуй, хто дапаможа мне....
p.s. але кузаў ЭКЮ, якія вы ведалі заўседы, падключанай да масе, або, што лепш, што тэксты раней?