Вынікі з 1 па 6 з 6
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237

Я спрабую прачытаць bdm mercedes b180 edc16c31 1037392610

Як вынікае з назвы, зварот да ўсіх, хто можа мне дапамагчы, я шукаю тэрмінова для чытання ў bdm мэрсэдэс b-клас 180 акпп з эбу bosch edc16c31 1037392610 драйвер ecm mo21_610
    я чытаў гэты ecu у бд, але калі я пайшла перапісваць я затрымаўся на 60%, даючы мне памылку, і не было больш на здымкі я выкарыстаў fgtech v53
    вы дапаможаце мне вырашыць гэтую вялікую праблему я хацеў бы прачытаць яго і перапісаць яго ў bdm у мяне fgtec v53 і bdm 1255 магу занесці
    загадзя дзякуй усім, хто можа і хоча дапамагчы мне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я шкадую аб тым, што здарылася..
    але я зроблены заўседы з паслядоўнага порта, таму што гэтыя ECU трэба нарэзаць, каб прачытаць яе ў BDM не адкрываюцца або вы рызыкуеце зламаць яго ў спробе..
    цалкам можа быць, што, калі чытаць ці можаце вы аднавіць файл у межах з-чытае з паслядоўнага порта, або што яны ідэнтычныя..
    Але калі пайшоў пашкоджаны E2Prom цябе непрыемнасці..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я зрабіў некалькі, з певень v53 без праблем, я паспрабаваў бы прымусіць пісаць у файл, ori, загрузіўшы файл без id, адключае вентылятары і пакладзеце нейкі блок харчавання, таму што гэта зойме некаторы час.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    дзякуй за парады, заўтра яшчэ раз паспрабуем перапісаць яго, але калі б я мог знайсці поўнае чытанне ў bdm або, калі я дома, маці іх, могуць што-небудзь зрабіць?
    гэта першы раз, што са мной здарылася, і я не маю вопыту па гэтым пытанні, улічваючы, што чытанне прайшло як па масле і я раней зрабіў аналагічнае прачытаны і перапісаны без сучка і задзірынкі, і, калі я лічу ecu ад sfasciacarrozza з hw роўна можа быць scodificata ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrew64 Visualizza Messaggio
    дзякуй за парады, заўтра яшчэ раз паспрабуем перапісаць яго, але калі б я мог знайсці поўнае чытанне ў bdm або, калі я дома, маці іх, могуць што-небудзь зрабіць?
    гэта першы раз, што са мной здарылася, і я не маю вопыту па гэтым пытанні, улічваючы, што чытанне прайшло як па масле і я раней зрабіў аналагічнае прачытаны і перапісаны без сучка і задзірынкі, і, калі я лічу ecu ад sfasciacarrozza з hw роўна можа быць scodificata ?
    дома маці мета бу новая вядома

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    але з kess v2 можа яе вярнуць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання