Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477

Renault modus 1,2 2006 год праблема напружання батарэі

Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на гэтую форму, 1,2 бензін гарыць dtc пайду ў дыягностыцы, і я ад напружання батарэі, я праверыў, усе ў электрыку, памяняў генератар, памяняў акумулятар, вароты, памылка пасля дзесяці хвілін, ён заўсёды дае мне тую ж памылку, ён-то нам і давялося што-то падобнае на гэтай машыне..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Напружанне зарадкі наладзіць? Генератар, які ўсталёўваўся раней быў арыгінал? На сценик таго ж года ўсталяваны генератар тое ж самае, але з дапамогай pin-кода замест двух справаздач аб шпіён і даваў памылку ў дыягназе, нават калі загрузіць нармальна
    прывітанне, генератар і арыгінал рэгуляваць напружанне, што я заўважыў, калі машына халодная і не робіць, дэфект робіць, калі награваецца машына...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    прабачце, хлопцы, але і магчыма, што на гэтым форуме няма, і гэта факт, у гэтым родзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    даруй todos але акрамя dtc ўзнікае нейкая праблема?тып акумулятар, які не зараджаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Як я сказаў раней, новы акумулятар новы генератар праверыў, усе ў завод зарад выдатна....але я схаджу з розуму....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    вы спрабавалі зацяжку ўсіх правадоў масы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    я ўсё праверыў, заўтра паспрабую памяняць блок кіравання рухавіка, каб зняць некаторыя сумняваюцца.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    хлопцы, я памяняў блок кіравання рухавіком, але дэфект і заўсёды (напружанне батарэі):

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Вы спрабавалі, каб убачыць, калі напружанне закон усе блокі кіравання роўная?
    Абнаўленне не можа быць?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •