Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Fiat Coupe 2.0 190cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

Fiat Coupe 2.0 190cv

Добры вечар усім, гэты аўтамабіль ужо набыты, сопоставленной, але так як не робіць як трэба, я хацеў бы ведаць, калі гэта можа быць праблемай, файлаў, ці добра, так. Па параўнанні з іншымі аўто аднолькавыя-гэта вельмі цьмяным, і я, турба, бензін, я не эксперт. Fiat Coupe 2.0 turbo 190cv 2004 года, Iaw 4wf. Дзякуй усім.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    калі хочаце савет, зарад адразу карту крычы... я даў яму хуткі погляд, і ен расце непрапарцыйна (нават больш чым на 110% на overboost)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    Ariccia (RM)
    Паведамленні
    3
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    Добры вечар усім, гэты аўтамабіль ужо набыты, сопоставленной, але так як не робіць як трэба, я хацеў бы ведаць, калі гэта можа быць праблемай, файлаў, ці добра, так. Па параўнанні з іншымі аўто аднолькавыя-гэта вельмі цьмяным, і я, турба, бензін, я не эксперт. Fiat Coupe 2.0 turbo 190cv 2004 года, Iaw 4wf. Дзякуй усім.
    На жаль, я не назад, спампаваць файл. Аўтамабіль, думаю, 94-га, а не 2004 года
    Калі вы можаце адправіць файл у пэўным сэнсе я гэта паглядзець. Але не абавязкова там праблема, менш чым нанесці некаторы шкоду.
    Памятаеце, гэта асноўныя: аўтамабілі 22 гадоў (праводкі, храбусткія, помпы бензіну з 10В вышэй etc. etc. etc.).
    Супастаўце іх без абсталявання дадатковыя (устаноўленыя ўжо, або рэгістратар дадзеных вашыя асабістыя) - гэта сродак самагубства абвясціў
    Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Вы 94 выбачайце, мы працуем на механіцы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    Ariccia (RM)
    Паведамленні
    3
    Як толькі будзе поўная, attaccaci зонды (Wide, Turbo boost і EGT) і "факты кажуць, ад яе" як гэта супастаўляецца.
    Паўтараю, менш, чым нанесці некаторы шкоду (тыпу: крывыя, усе ў +50% без палітыкі, або выпраўлення вылучыце пункт у капусту, крокам загадзя "у пункту" і "каштоўнасці"), вы не разумееце, проста прагледзеўшы файл, калі аўтамабіль у парадку або няма

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •