Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Думкі карта 1.3 mjt 90cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Паведамленні
    3

Думкі карта 1.3 mjt 90cv

Прывітанне, хлопцы, нядаўна я займаўся трохі на карту майго gp пасля дзясятка тэстаў я атрымаў добры вынік, больш ці менш, на ўсіх абарачэннях рухавіка, fumacchia трохі. я ўпэўнены, што зрабіў бы свіння, але машына ідзе не дрэнна.
    я хацеў меркаванне ад вас на карце, я прыкладаю на врі і mod
    Дзякуй усім.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Чытаць розныя дыскусіі на гэтыя Marelli, калі вы хочаце рабіць гэта самі.. у адваротным выпадку, ускладзеных на службы файлаў онлайн, якія з'яўляюцца N°1
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    На маю думку, і перарабляць.....хай ён і г. д. на гэтых ecu таму, таксама дома, многія крывыя, у адваротным выпадку.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Паведамленні
    3
    Праблема і, што winols проста не ведаю, што выкарыстоўваць.. паспрабую паўтарыць, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dieselinside Visualizza Messaggio
    Праблема і, што winols проста не ведаю, што выкарыстоўваць.. паспрабую паўтарыць, дзякуй
    І г. д. вы можаце смела выкарыстоўваць яго, але не глядзець занадта драйверы, таксама і г. д., гэта добра, каб супаставіць, але ў 2d не ў таблічнай, калі драйверы не з'яўляюцца праўдзівымі. І таму, што на ecu важныя карты з драйвера, там іх некалькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    І г. д. вы можаце смела выкарыстоўваць яго, але не глядзець занадта драйверы, таксама і г. д., гэта добра, каб супаставіць, але ў 2d не ў таблічнай, калі драйверы не з'яўляюцца праўдзівымі. І таму, што на ecu важныя карты з драйвера, там іх некалькі
    Р ты хочаш падзяліцца з намі якой-то адрас гэтай карце з-за драйвераў?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •