прывітанне, не маглі б вы сказаць зірнуць на гэты файл, я заяўляю, што аўтамабіль ў пытанне audi a3, прыносіць turbo перагледжаны трохі каржакаваты, defap з кэт 200 клетак і ўзмоцненага счаплення!
знешні выгляд каментароў!
прывітанне, не маглі б вы сказаць зірнуць на гэты файл, я заяўляю, што аўтамабіль ў пытанне audi a3, прыносіць turbo перагледжаны трохі каржакаваты, defap з кэт 200 клетак і ўзмоцненага счаплення!
знешні выгляд каментароў!
Ніхто не можа мне дапамагчы??![]()
не 205, але 20%...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ок...педаль..частцы вельмі хутка гэты мод практычна з 0 абаротаў у хвіліну і 38% кут педалі....тое крокам, прысутнічаюць у 205 ўсюды...калі вы паспрабуеце так у вас педаль вкл-выкл...egr-ок...дзіўна, драйвер тытан вам паведамляюць, зоны гістарэзісу egr...lim пара таксама тут крокам у фіксаваны працэнт...можаце ісці, але вы маглі б зрабіць лепш..iniezzione выпраўленне карту нм>iq..вочы, калі злоўжыванне загараецца індыкатар рухавіка ў vag... авансы па мне трохі занадта шмат нагрузак...выгляд знізу...lim дыму map бакоў змяніць 1600 аб / мін і ад 0,1 бар boost..з крокам празмерныя мяне зверху..я звычайна даю 10% на ўсей карце...жыцця могуць пайсці, вы павінны бачыць, што на шляху турба не ўзносілася incontrollatamente за дызель, што...і таму, што з яго карты вы трохі шырокі рукаў і ў вас есць мяжа ў 1,8 бар..вашага народа іх трымае? dpf павінна быць ок...тыя 4 абмежавальнікі, што sw называецца lim пара вы зусім бяспечна ці гэта? мне здаецца, 4 кіравання Pid для vgt...
Дзякуй за парады, манро!! стральба на іншы файл і проста ў мяне есць час і месца, так давайце паглядзім, калі я выправіў памылкі! а турба трымае спакойна 1.7 prex, практычна быў зменены арыгінальны 1646 працаваў у 1752 годзе, з слімаком 11 лезаў тыпу gtx ў avional і core assy, армаванага крокі алей плюс(by turboflash) для счаплення у мяне няма праблем, трымае спакойна свае 60 кг на пару!
прабачце, энтані, але bmm і 2.0 8 клапанаў правільна? упэўнены, што датычыцца 1646 як турбіна врі?
я ведаю, іосіф turboflash робіць выдатныя прадукты..для гэтага turbo казаць праўду 1,7 вы ў поўнай бяспецы...не маглі б вы вырашыцца на што-то больш, як пік на сярэдніх абарачэннях, а затым паспрабаваць стабілізаваць press, у percorenza на ўзмацненне бяспекі...зрабіце лог адсочвае добра, тэмп паветра ў калектар, асабліва пры прыгожай "долар"...
вы, bmm (2.0 8 клапанаў) порт у 1646 як турбіна garret арыгінал! карту я адправіў, мне як пік амаль 1.7, а затым стабілізавацца на 1.550 (у мяне манометр ў машыне)
яшчэ адна рэч, я хацеў бы спытаць вас, у мяне ў хаце 4 фарсунак на гольф 1.9 tdi 150cv arl, якія маюць далекасць 550cc, у адрозненне ад маіх, якія ад 475cc, plug &play на мой рухавік, але мне сказалі, што, будучы родам з аўтамабіля, які знаходзіцца ў падпарадкаванні edc15, змяшчаючы іх на edc16 даюць праблемы! у вас вынік? мне сказалі шукаць тых leon cupra 2006 года, гэта ўжо еўра-4 з эбу edc16 і расходу 550cc, такім чынам, кіраваных ўжо edc16.
leon cupra 2006 euro4 тып рухавіка?
Прывітанне манро, я выцягнуў на іншы файл, змяніўшы трохі логікі практычна на ўсе, мне свае меркаванне? для педалі, як я павінен рабіць другога сябе? цяпер я проста апусціў. абмежавальнікі крутоўнага моманту, ідуць добра, так? для турбо я зрабіў у пунктах, а не ў працэнтах! я не закрануў на гэты файл карты з драйвера.. чакаю ваша меркаванне!
загадзя дзякуй...