Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Думку карта 159 1.9 Q-tronic

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20

Думку карта 159 1.9 Q-tronic

Добрай раніцы ўсім!!!!!,
    хто-небудзь ведае, калі гэтая карта зроблена дрэнна? Можа быць, мы пайшлі з ногі цяжкія....

Прыкладаю карту + врі.

1000 дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я магу вам сказаць, што вы апрацоўкі файла з sw defap і тады вы пайшлі на навобмацак карты egr, які ўжо выключаны і, такім чынам, не служаць. Ціск турбо вы перастараліся 250 пунктаў росту, то на любой карце атласа, так ніхто не робіць. карта чыгуначных і дасягненняў у вас павялічваецца ўсюды, і не трэба. vgt, дакраніцеся да экрана ў з драйвера, але тыя ў працэсе рэгенерацыі, што не хочаце гэтага рабіць. іншыя моды з драйвера, што калі вы скажыце, што я быў бы цікава. абмежавальнікі лямбда павялічыліся, замест таго, што апускаюцца, а педаль павялічваецца занадта мала, не адчуваю нават розніцу. Здаецца, вы зрабілі проста капіяваць і ўставіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Я магу вам сказаць, што вы апрацоўкі файла з sw defap і тады вы пайшлі на навобмацак карты egr, які ўжо выключаны і, такім чынам, не служаць. Ціск турбо вы перастараліся 250 пунктаў росту, то на любой карце атласа, так ніхто не робіць. карта чыгуначных і дасягненняў у вас павялічваецца ўсюды, і не трэба. vgt, дакраніцеся да экрана ў з драйвера, але тыя ў працэсе рэгенерацыі, што не хочаце гэтага рабіць. іншыя моды з драйвера, што калі вы скажыце, што я быў бы цікава. абмежавальнікі лямбда павялічыліся, замест таго, што апускаюцца, а педаль павялічваецца занадта мала, не адчуваю нават розніцу. Здаецца, вы зрабілі проста капіяваць і ўставіць.

Я шмат вучыцца....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў azzis77 Visualizza Messaggio
    Я шмат вучыцца....
    На гэтай ecu вы страціце некалькі дзен на форуме, і вы ўбачыце, што вы знойдзеце мноства карыснай інфармацыі зрабіць карту, ну і поўны. Вы проста павінны спакойна вучыцца трохі і не можаце зрабіць усе адразу, вы павінны засвоіць асновы, патроху, калі няма вы прайгралі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    На гэтай ecu вы страціце некалькі дзен на форуме, і вы ўбачыце, што вы знойдзеце мноства карыснай інфармацыі зрабіць карту, ну і поўны. Вы проста павінны спакойна вучыцца трохі і не можаце зрабіць усе адразу, вы павінны засвоіць асновы, патроху, калі няма вы прайгралі.
    grazieeee!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Ок, я з'ехаў ад 0!
    Карта soft soft проста каб убачыць, калі я на правільным шляху.
    Я судзімы з РАЗ, каб выдаліць DPF і EGR...але, вядома ж, DTC засталіся ВЫКЛ ўсе. Я, вы ведаеце, якія адрасы я павінен дараваць ON? і калі, як у пачатку карту, відавочна, SOFT на правільным шляху?

Grazieeeee!!

прыкладаю карту заўседы і врі
    File Allegati Файл Ўкладання

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •