Прывітанне ўсім,
я хацеў бы спытаць вас, як трэба паводзіць сябе перад праекцыяй пасля нацэнку turbo......
Мне патрэбныя дадзеныя дэталі, каб умяшацца?
У якія ўмовы я павінен modifivare крывыя turbo?
Хто-то мне некалькі саветаў?
Дзякуй
Прывітанне ўсім,
я хацеў бы спытаць вас, як трэба паводзіць сябе перад праекцыяй пасля нацэнку turbo......
Мне патрэбныя дадзеныя дэталі, каб умяшацца?
У якія ўмовы я павінен modifivare крывыя turbo?
Хто-то мне некалькі саветаў?
Дзякуй
прывітанне emanuele....
як добра ведаць, турба плюс ўносіць больш паветра ў камеру згарання, таксама адзіны, у працоўны ціск, таму там у асноўным больш паветра вашым afr будзе расці, і вы будзеце probabilemte больш худы...то першае, што трэба зрабіць, гэта ўважліва сачыць праз часопіс або шырокапалосны ваш afr, і, адпаведна, адаптаваць яе да новых патрэбам рухавіка...
яшчэ адзін аспект маніторынгу, пры падключэнні turbo-больш каржакаваты раней запальвання...
таксама тут вы павінны адсочваць праз лог сігналы, якія паступаюць ад датчыка тэмпературы всасываемого паветра ў калектар, і тыя, датчыка дэтанацыі, каб убачыць, калі ваш рухавік быццам detonando або няма....і ў выпадку зніжэння некаторай ступені загадзя...хоць некаторыя ecu гэта яны ўжо, калі гэта можа быць, што ваш ступенню дэтанацыі, так і ўтульны і ecu не можа знаходзіцца ў межах бяспекі...
гэта, у асноўным, - увогуле, затым мы павінны праверыць, ці, у выпадку..., што машына/ecu??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Audi TT mk1 225cv павінны ўсталяваць bosch me7...... Калі я не памыляюся.....
Іншыя напрамкі?
Дзякуй
ніхто больш не было папярэджання варта звярнуць увагу?
Дзякуй
вы павінны сачыць за нагрузкай патрабуецца фактычная нагрузка рухавіка maf і асабліва ltft і stft..
ltft=long term fuel trim=адаптацыя паліва, у доўгатэрміновай перспектыве павінна быць максімум каля +/-5%
stft=short term fuel trim=адаптацыя паліва ў кароткатэрміновай перспектыве не павінна перавышаць +/-1%
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...