Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    4

Праблема сістэмы рэцыркуляцыі ог Alfa 159 1.9 150cv

Усім прывітанне.
    Некалькі месяцаў таму я купіў 159 sw выкарыстаны і я ўсталяваў на EGR ліст, каб абмежаваць (гэты лес) паток паветра з другаснай сыравіны для павышэння эфектыўнасці рухавіка, праз некалькі дзён я заўважыў, што на халастым ходу рухавік у яе былі пустыя, і праз некалькі тыдняў я выйшаў няспраўнасці рухавіка і ў дыягназе мне паведамляе пра памылку ў прывад egr, але я не дала яму вялікага значэння. У апошні час рухавік я быў у бяспекі, і я вырашыў зняць ліст, і я знайшоў крыху брудны вугаль, але побач была таксама кандэнсату, які мяне турбуе.
    Я хацеў паспрабаваць, каб выключыць клапан ад эбу, каб убачыць, калі сітуацыя паляпшаецца... З MPPS я запампаваў карту ад эбу (БОШ EDC16C9) і да майго здзіўлення я знайшоў панеттоне паміж 1C4B6E->1C4B86 і 1C4C3A->1C4C52 ўжо скінутыя!
    Аднак, падобна на тое, што клапан ўсё яшчэ хоча працаваць...
    Я магу вырашыць гэтую памылку атрымалася выключыць што-то з бу? Ці я павінен атрымаць сілу для egr працуе?
    Загадзя дзякуй. Я прыкладаю карту, так што вы можаце зірнуць.Alfa159_Prima_Lettura.ORI.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, сам egr машыны і зламаны так, што эбу не бачыць электрычнай часткі ў гэтым выпадку яго трэба замяніць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ты павінен прымацаваць файл, так што вы можаце дапамагчы, або нагрузак zippzto або пакладзеце спасылку ў базе дадзеных у эбу, з вашых жа HW і SW.
    у любым выпадку вы можаце паспрабаваць, каб закрыць яго з ліста, усё зачынена і адчуваеш машыну.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    4
    Файл карта на машыну гэта тое, што я прыклаў. Арыгінальны файл я не ведаю, як яго дастаць... у любым выпадку тут на форуме вы знойдзеце.

Як толькі я зраблю замеры на шпульцы egr працуе. Мая, падобна, супраціў трохі нізкая...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    Што DTC цябе? калі файл, гэта зроблена добра, гэта можа быць, што ў вас ёсць электрычнае кіраванне з ладу, я замяніў EGR або адлучыце штэкер см DTC, то выдаліце з карты, і вы вырашылі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у 159 мантуе EDC16C39, не EDC16C9, як напісана ў цябе.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў robertocori Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне.
    Некалькі месяцаў таму я купіў 159 sw выкарыстаны і я ўсталяваў на EGR ліст, каб абмежаваць (гэты лес) паток паветра з другаснай сыравіны для павышэння эфектыўнасці рухавіка, праз некалькі дзён я заўважыў, што на халастым ходу рухавік у яе былі пустыя, і праз некалькі тыдняў я выйшаў няспраўнасці рухавіка і ў дыягназе мне паведамляе пра памылку ў прывад egr, але я не дала яму вялікага значэння. У апошні час рухавік я быў у бяспекі, і я вырашыў зняць ліст, і я знайшоў крыху брудны вугаль, але побач была таксама кандэнсату, які мяне турбуе.
    Я хацеў паспрабаваць, каб выключыць клапан ад эбу, каб убачыць, калі сітуацыя паляпшаецца... З MPPS я запампаваў карту ад эбу (БОШ EDC16C9) і да майго здзіўлення я знайшоў панеттоне паміж 1C4B6E->1C4B86 і 1C4C3A->1C4C52 ўжо скінутыя!
    Аднак, падобна на тое, што клапан ўсё яшчэ хоча працаваць...
    Я магу вырашыць гэтую памылку атрымалася выключыць што-то з бу? Ці я павінен атрымаць сілу для egr працуе?
    Загадзя дзякуй. Я прыкладаю карту, так што вы можаце зірнуць.Alfa159_Prima_Lettura.ORI.zip
    Мой сябар, твая карта не толькі з egr off, але таксама defappata з sw тып разоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    як сказалі калегі, верагодна, электроннае кіраванне, не працуе....адлучыць раздым і вызваліце dtc..пастаў ламеров і перайсці спакойна....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    як сказалі калегі, верагодна, электроннае кіраванне, не працуе....адлучыць раздым і вызваліце dtc..пастаў ламеров і перайсці спакойна....
    Як было сказана вышэй dtc бачу вельмі мала бачыў, што яны ўжо адразу прыгожая шызы шар

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •