-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
праблема code hyundai atos 1000cc
усім прывітанне, хлопцы мяне праблемы з atos 1000cc 98 год з сістэмай падачы MFI-S .практычна мне не прыходзіць ток на bobbine запальвання я думаў, што як immobilizatore ,вас, для мяне вы маглі б сказаць, калі гэтыя блокі можна scodificare? ці, калі вам і давялося калі-небудзь гэты дэфект, і вы вырашылі па-іншаму, без расшыфроўкі ? будучы яго не зрабілі з гэтымі праблемамі я спадзяюся, што вы зможаце даць мне адказ ... дзякуй ўсім 
ps. дыягназ без памылак на рухавіку і на иммобилайзер не робіць мяне патрапіць !!
-
прывітанне табе не прыходзіць харчаванне на шпулькі ? дзіўна, калі б у чарзе не павінна патрапіць ні адмоўнага шпулькі, і ен адмоўны, фарсункі, мне і давялося падобны выпадак
і былі праблемы з праводкай і ен быў зламаны провад ўнутры праводкі менавіта там, дзе выходзіць на кузаве cio? вынікаючы праводкі, дзе выходзіць на кузаве аўтамабіля адкрыць, і там былі правады або rel? але калі гэта упп? не сталі б вы спрачацца нават не дыягназ
-
каб быць больш дакладным, калі вы паклалі, тыпу рухавіка, калі і той, з размеркавальніка або шпулькі dis ,магчыма, глядзяць на схему паглядзець, калі шпулькі знаходзяцца пад напругай дзе-rel? ці засцерагальнікі
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дзякуй tecnoracing sbatto яшчэ некаторы час галавы і хай вы ведаеце,
-
у вас есць схема, каб паказаць элементы кіравання ? пры неабходнасці, дайце мне ведаць
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я не схему, вы б, можа, калі мне месца
-
тып рухавіка і 4GHA АБО 4GHC-І КВТ, 40 АБО 43 ?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
тып рухавіка і G4HC дзякуй
-
напішыце мне свае ***** аўтамабіль шпулькі, размеркавальніка, я ?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ен робіць размеркавальніка, з bobbina !!! дзякуй
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума