я не ведаю, калі ? раздзел правільны...я хацеў бы ведаць, як выдаліць FAP на аўтамабіль у аб'ект?
я ніколі не рабіў гэтага і не ведаю, з чаго пачаць.
я не ведаю, калі ? раздзел правільны...я хацеў бы ведаць, як выдаліць FAP на аўтамабіль у аб'ект?
я ніколі не рабіў гэтага і не ведаю, з чаго пачаць.
вось як вырашыць!!
http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Правільна, трэба спадзявацца на некаторыя прафесійныя і ці есць у вас магчымасць? вывучыць файл і націсніце ўсе вашы выпрабаванні.
ах, я разумею,![]()
Тое, што чытаць ці пісаць?
вы рэкамендавалі гэты x просты факт, што калі вы не гатовыя, вы знаходзіцеся ў бядзе, вы спыталі як лічыць і запісаць: x просты факт, што калі ўсе шэсць абсталяванне гэтай машыны не чытайце, але вы можаце напісаць і вам трэба здабыць файл ori x змяніць яго,але будзьце асцярожныя, калі ваш паслядоўны будзьце асцярожныя з тым, што напісаць xch? вы павінны таксама разрэзаць файл,перайдзіце ў першы раз, можа быць, табе дапамагчы з сэрвіс онлайн-форум, дзе я магу гарантаваць, што яны маюць кваліфікаваных і высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія дадуць вам усю неабходную інфармацыю і дапамогуць вам крок за крокам.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
я разумею, для? я б нават савет аб тым, як прачытаць і напісаць яго..то з якімі праграмамі?
Каб яго прачытаць, патрэбен bdm.
У адваротным выпадку вы можаце проста напісаць яе з mpps v5. Скарачэнне зыходнага файла 1 мб
я думаў, што вы маглі б зрабіць з galletto чытання і запісу
певень v2, вы можаце яе спакойна
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]