Вынікі з 1 па 10 з 10
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28

chevrolet captiva dpf off дапамогу edc16c39

добры дзень, я спрабую defappare гэта chevrolet captiva, хто можа паглядзець, калі ўсе ў парадку?
    Перш чым пісаць, я б не хацеў блакаваць што-то.
    як зрабіць, каб апусціць ****llo засмечвання dpf? ведаю, што там кіраўніцтва, але я не маю права яго спампаваць, хто-то можа мне параіць што-то?

прыкладаю файл

загадзя дзякуй і з новым годам ўсіх
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Безумоўна, калі не месцаў, а таксама файл врі ў банк дадзеных, калі ен яшчэ не існуе, і змесціце спасылку тут), хто можа дапамагчы (не я, таму што не ведаю, як гэта зрабіць) не можа гэта зрабіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19
    І edc16c39 не складана, гэта можа зрабіць спакойна і не баяцца набраць яго яны робяць без праблем ammeno, што ў вас есць серыйны дрэннае .. калі калі-небудзь, прачытайце яго да канца ў bdm, а затым зрабіце свае ўласныя выпрабаванні obd, калі вы ідзяце дрэнна аднавіць у bdm ...
    таксама жадаючы даць маей дапамогі, я нават не магу спампаваць файл .. нават я не магу загрузіць ні .. можа быць, я не мае рацыю ці ў мяне не дастаткова паведамленняў .. я не разумею ..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28

dpf off

вось у дадатку некалькі файлаў, зробленыя дзве розныя праграмы ад двух розных людзей, адзін з ecusafe, іншы не ведаю, але глядзець яго ў 2d, здаецца, зроблена лепш, хоць я не ведаю, што ен закрануў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    то бок, я ўставіў арыгінал + яшчэ адзін факт, з якой я не хацеў сказаць свае імя, іншыя зрабілі з ecusafe я апублікаваў, то, што вы думаеце, гэта зроблена з асцярогай, або лепш, мне спадзявацца на паслугі сайта?
    хацеў бы спытаць савет на скід фактараў засмечвання fap, я павінен зрабіць гэта дыягнастычнае праграмнае забеспячэнне перад або пасля замены эбу? есць і канкрэтныя крокі?

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі гэта c39 €4 павінна быць магчыма зрабіць перамыкач у off, dpf, як ужо праверана на c39 групы fiat. Ядро мантуе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19
    прывітанне acidborn85, павінны быць тыпу opel антара, якія потым тыпу fiat рухавікі .. для fap off я не памятаю, калі гэтая версія павінна іў зроблена эмуляцыя або толькі switch, вядома, калі гэта тыпу opel або saab etc, я прапаную вам выдаліць P2002 і P2453 ... .. на што гэта не складана, зрабіце некалькі тэстаў, калі вы ведаеце, што на навобмацак і выключыце два dtc, што я пісаў да 99% гэта нармальна .. а калі машына не твая, а кліента фол зрабіць, ад дасведчаных людзей ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28

dpf off captiva

прывітанне, хто-то можа сказаць мне, калі ўсе ў парадку з гэтым файлам?
    я загрузіў на машыны, лямпа сажевый фільтра міргае, дыягназ есць толькі нізкая якасць алею, гарыць індыкатар алею, ціску сажевый фільтра 0 гпа, тэмпература газаў, банк 1 sens 1 900 градусаў па цэльсіі, а таксама датчык 2 900 градусаў, нагрузка сажевый фільтра-0%.

трэба сказаць, што я зняў датчык тэмпературы і дыферэнцыяльнага ціску.

вы кажаце, што гэта нармальна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    рухавік, што гэта усталеўваецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    зрабілі з калі-то год назад, і працаваў,відавочна, не з'яўляецца сучасным, але ўсе яшчэ ходзіць і добра

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •