.............................
.............................
Апошні раз рэдагавалася манро; 28-11-2012 ў 16:49
gi?...і, перш за ўсе, я не думаю, што працэдура аднолькавая на ўсіх блокаў кіравання
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі вы хочаце рабіць эксперыменты, я магу даць вам файл пола 1900 sdi, а не c? гэты датчык выдатку паветра? на паветраны фільтр c? датчык тэмпературы всасываемого паветра.....? я не зразумеў, як зрабіць inseriro на форуме
хлопцы.... у гэтыя дні я думаў аб такім змене на маей alfa 147 edc16c39.... я не думаў, мінімальна адкрыць пост.... але мы думалі, што хто-то іншы зрабіць гэта замест мяне.... а таксама я чуў, што ухіляючы масы паветра, вы switcha на map.... але нават з damos, я не змог знайсці нічога карыснага.... калі гаворка ідзе аб файле з sdi мне гэта было б вельмі карысна, каб змяненне гольф-3, плюс турбіна, і заўседы гэтая праблема перапаўнення![]()
трэба зрабіць шмат выпрабаванняў, каб зразумець, які кантроль....
у сэнсе, я думаю, што тут мы зможам калі-небудзь... я для edc15c7 спосаб трохі самаробная l' я знайшоў... вы атрымаеце шмат магутнасці, але гэта будзе не правільна... калі я дазволіла данііл месца, тут рашэнне...
ок, я павінен быць здолеў яго ўключыць у файл ori vw
Гэтай сістэмы ? быў прыняты першапачаткова на некалькіх сродкаў камерцыйных і было б цікава зразумець, дзе ўмяшацца. Як згадвалася раней, вызваляюцца ад maf і княства, якія штодня, для? гэтыя сродкі не маюць параўнальныя у сферы " аўтамабілі, а затым ? цяжка знайсці блок параўнання. ? існуе таксама mercedes sprinter, не памятаю канкрэтную версію (413 можа быць), што ўстанаўліваецца такі ж рухавік, які мы знаходзім на mercedes cdi 220/270, з якім падзяляе ўсе сістэмы харчавання, а затым фарсункі, помпа, рэйку, датчыкі і ўсе астатняе, за выключэннем maf дакладна, калі ван ? няма.
Магчыма, было б цікава аднавіць файлы спрынтар, і параўнаць з той аўтамабіля і, магчыма, паспрабаваць зразумець, дзе ўмяшацца. Безумоўна, ecu будзе лічыць у разгляд іншыя параметры кіравання рухавіком, і струмень паветра, улічваючы, што фургон у аб'ект здымкі, не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну, у той час як аўтамабіль спыняецца, да 5000, калі датчык выдатку паветра ? у добрым стане, у адваротным выпадку ен спыняецца перад... і гэта ? таксама добрая сістэма, каб зразумець, калі ж ? замяніць.
няма няма.... ducato 2.8 jtd.... калі вы кажаце мне, што не мае расходомера паветра.... збіраюся ўзяць ноўтбук і postro файл.... мантуе edc15c7