Прывітанне ўсім,я здабыў з металалому адзін ecu marelli для panda 1.3 mjt больш дакладна MJD 6JF.P3 з HW01B і SW 1064-P348.
Я хацеў бы выкарыстаць гэта экю, як пагрузчык, і ўлічваючы, што я не машына маей асабістай з такім экю, з якой атрымаць рэзервовую копію я хацеў бы scodificare гэта, каб падключыць яе трохі, дзе я, здараецца, для розных эксперыментаў...я растлумачу, што я зрабіў да гэтага часу,я прачытаў ecu ў bdm і захавання ўтрымання,я апрацоўкі файла micro 448 kb з carsoftware-загружаны апошні на ecu.Сення раніцай у мяне было пад рукой fiat punto ад 70 конскіх сіл, на якім будзе праверыць яго, але мой сюрпрыз аўтамабіль не заводзіўся...я, вядома, не гарыць иммобилайзер уключаны, але я, здаецца, зразумеў, што гэта нармальна пасля scodifica за ўсе.У гэты момант я асуджаны файл micro з раз і зноў напісаў у ecu,я не атрымаў да гэтага часу, аднак, праверыць яго на некалькі аўтамабіляў.Я заўважыў, перакрываючы два файла апрацоўваюцца з нязначныя адрозненні паміж імі,акрамя гэтага мне цікава, калі ўсе было выканана правільна, і, калі магчыма, гэта ecu я магу пратэставаць толькі на аўтамабілі, якія збіраюць на тым жа або проста, што яны-класічныя 1,3 mjt ад 70 конскіх сіл (такім чынам, першыя серыі).Прыкладаю цяпер зыходны файл і апрацоўваюцца ў адзіным сховішча. ps выкарыстанне пеўнік v54 я выправіў checksam у запісу, а не я і іншыя праграмісты. дзякуй!вілачныя пагрузчык mjt.rar