Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

Punto evo 8F2 - інэрцыйны выключальнік

Прывітанне, хлопцы, на Punto evo 8F2 75cv ўзнікае часам памылка на датчык інэрцыйны, які робіць выключыць машыну. Спрабуем зноў паставіць яго на ровар частка і, магчыма, не ўяўляе праблемы нават для дзен.
    Аўтамабіль, не ? аварый не было, а памылка ? быў pi? раз выдаліў з examiner.
    І цалкам магчыма, што праблема звязаная з складальніцтвам не выканана ў jtag што? што тады ? была завершана паспяхова паўтор ? панядзелак? у другой палове дня andr? дзе гэта ў машыну, каб зразумець чалавека праблемы, цяпер я напісаў толькі, як я ? паведаміў!
    Дзякуй і добрага дня Ўсім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    спадзеючыся, што ў адтуліну не пашкоджана!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    праблема ўзнікае перыядычна і дыягностыка рухавіка не паказвае ніякіх недахопаў. Толькі ў body, з'яўляецца памылка " выключальнік інэрцыйны. Можа быць праблема з-за першай запісу не атрымаўся, для? аўтамабіль ? гульню без якіх-небудзь праблем пасля запісу нармальна, але далека не адразу прадставіў праблемы.
    Far? у якасці першага доказы панядзелка? перабудова з examiner і калі гэта не дапамагае, даюць вынікі паспрабуе? каб зрабіць працэдуру замены эбу, што на міф мне заліхвацкі? праблема адпраўляліся ўсе вентылятары як раз збіралася ў рух.
    Ну, рэчы-й? дзіўныя...
    як апошні доказ магу загрузіць флэш-e2p арыгінальныя, але я разумею, адкрыць тыя ECU

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    для мяне эбу рухавіка не мае нічога агульнага, сігнал, блок інерцыйных сістэмы air-bag, што праз can папярэджвае цела, што, у сваю чаргу, кажа, на блок кіравання рухавіком адключаецца і не ездзіць на матацыкле, так што я controllerei таксама ў блоку кіравання падушкамі бяспекі, калі ў вас есць памылкі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    я думаю, вы я, што вы не ўваходзіце? дзіўная рэч ? што праблема выключальніка па інэрцыі ? было пасля, што ? была адкрыта экю, для супастаўлення. Праблема, якая ўзнікае час ад часу і не ў тыя ж умовы, тыпу поўнага паскарэння, ціску турба-высокай ці нізкай, і інш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне, калі ты не вырашана, паспрабуйце выканаць наступныя дзеянні для адключэння кадраў у секунду і паглядзець, якія вынікі атрымаеце ? доказ не будзе ніколі.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Я праводзіў розныя тэсты з examiner, і цяпер не будзе больш? няма памылкі ў дыягназе, нават тое, што выключальнік інэрцыйны, для? праблема ўзнікае толькі раз у месяц, і не пакідае слядоў памылкі.
    Аўтамабіль d? разрыў, як быццам хоча выключыцца, але не выключаецца і аднаўляецца адразу хадзіць рэгулярна.
    У машыне яны, набытае выкарыстоўваецца не вельмі шмат часу да таго, як падлучаны дыск, а затым вы не ведаеце, калі gi? прысутнічае гэтая праблема ці не. Можа нават яе прададзеныя, каб гэты дэфект не ліквідаваць. Можа быць, нават фальшывы кантакт дзе-то, але мне здаецца дзіўным, што няма ніякай памылкі захоўваецца.
    Ne стоячы!!! шэраг punto evo з вось... тыпу, які праз блок кіравання свечак напальвання, што вы ? спалены ен, у сваю чаргу, згарэў блок кіравання рухавіком ! такіх абсурдных рэчаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Варта было б паставілі крычы, каб убачыць, калі ўзнікае дэфект?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    калі реф? дэфект паспрабуе? a змесціце арыгінал для? я не залежыць ад файла. Праз паслядоўны порт, а мне не дапамог напісаць V53, то зусім не кранула б мяне зноў адкрыць праграму і зрабіць яе ў Jtag, або, можа быць, пачакаць трохі, каб узяць I/O Terminal

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    25
    вы з " я "terminal" ты спакойна, я, аднак, controllerei пін ў ecu падушка бяспекі, магчыма, ні адзін, што не тычыцца добра

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •