усім прывітанне
нядаўна я падышоў да chiptuning,і я кінуў ўніз адзін mappetta што ? прыехала ў версіі v4 (пасля розных удасканаленняў, якія я зрабіў самастойна і з дапамогай саветаў тут, на форуме)... ну не хапае якой-то іншы рэтушы, але рана ці позна, я дабраславіў файлаў будзе пісаць...
і тут узнікае праблема...
мой асноўны аўтамабіль ? opel astra h 1.7 cdti 2006 з 101cv без fap, які мае edc16c9, у той час як другі аўтамабіль, што я і 320d 150cv e46 coupe 2006 edc16c35, у якім я dedichero не толькі я скончу і пішу ў файл .мод, які я падрыхтаваў для astra h (я павінен скапіяваць значэння .крычы з sw і hw роўна)....
гэта сказаў адзін мой сябар,сказаў мне, што з яго mpps клон v12 (белы провад, празрыстыя, без скрыначцы) зрабіла некалькі e46 320d заўседы з edc16c35,чытаючы і запісаць файлы ад 1mb (гэта edc файла ад 2 мб у камплекце,але з ім ніколі не ўзнікала ніякіх праблем)ecm даваў яму ўсе карты, нават з толькі файлы ад 1mb...акрамя таго, ен таксама зрабіў яго 535d e60 з edc16c35 заўседы з mpps клон, чытаючы і запісаць файлы ад 1mb, не маючы калі-небудзь блокі або праблемы, як правіла,...
я дакладна ведаю,што mpps клон і яшчэ праграміст edc16c9 маей astra h пішуць толькі, але не чытаюць... так што я павінен знайсці файл .ori на вэб-маей і змяніць тое-тое і тое напісаць правільна?
bdm і экскурсійнае не адчуваю нічога, страх памыліцца, што-то і мне таксама не хапае неабходнага абсталявання..
дзякуй, у бліжэйшы час