Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36

- Даведкі аб тэхнічных канцэпцый

Чытаючы розныя дыскусіі я спрабую зразумець некаторыя тэхнічныя паняцці і я хацеў бы задаць некалькі пытанняў, каб высветліць, калі вы на правільным шляху.

- Чытанне і запіс у Бд будзе роўная паслядоўнага чытання ?
    - Праз чытанне ў паслядоўны/Obd не можаце зрабіць поўную рэзервовую копію ECU ?
    - Зрабіць рэзервовую копію ECU, што трэба захаваць ?
    - Чытанне і запіс у Bdm дазваляе рабіць поўную рэзервовую копію ECU ?
    - Для падлучэння ў Bdm трэба зняць і адкрыць ECU ?
    - Што гэта значыць злучыцца ў Boot ?
    Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Чытанне і запіс у Бд будзе роўная паслядоўнага чытання (ВЫ)
    - Праз чытанне ў паслядоўны/Obd не можаце зрабіць поўную рэзервовую копію ECU (ПРАЎДА)
    - Зрабіць рэзервовую копію ECU, што трэба захаваць (E2Prom-MPC-Flash, але залежыць ад ECU)
    - Чытанне і запіс у Bdm дазваляе рабіць поўную рэзервовую копію ECU(((()
    - Для падлучэння ў Bdm трэба зняць і адкрыць ECU (ПРАЎДА)
    - Што гэта значыць злучыцца ў Boot (Падлучэння ecu да школы,
    г.зн. загрузіць яе ў школе, і паставіць канкрэтны пін на масу, дазваляючы чытання Boot падобны на капіраванне)
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Правільна. ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Дзякуй за адказы сказаць, што я стаў разумець, таму калі Ecu не ? для чытання Bdm вы не можаце зрабіць рэзервовую копію, а затым, калі што-то пойдзе не можаце выправіць сітуацыю.

Я не ? ясна, калі спасылка ў Boot ? альтэрнатыва Bdm ў выпадку, калі вы не маглі б адкрыць Ecu або няма падлучэння Bdm або проста ў BDM прадукты, толькі E2prom + Flash + MPC ( думаю, што Мікрапрацэсар), а ў Boot прадукты ўсе ( як калі б у аўтамабілі).

Чым на E2prom...

Калі вы проста выключыце індыкатары тыпу падушка бяспекі, service, аднавіць значэнне км, вы павінны працаваць толькі на E2prom ?
    Убачыў, што хацеў бы паспрабаваць зняць шпіен, Падушка бяспекі з некалькіх калега, мне проста рабіць рэзервовыя копіі, Eprom і калі пасля гэтага я раблю якой-то глупства, я магу перапісаць яго ?

Тое, што ў мяне ў галаве, калі магчыма, было б ....
    зрабіць рэзервовую копію з Digiprog V 4.88 праз раздым/шчыпцы для Eprom з некалькіх, беглы погляд, я зразумеў, што вы можаце чытаць і захоўваць змесціва ўнутры Digiprog (так я раблю рэзервовае капіяванне), змяніць параметр ( я павінен таксама зразумець, з вашай дапамогай, на які адрас....), а затым перапісаць усе з Digiprog.

Калі што-то ідзе няправільна перапісаць захаваную версію, чаму? я думаю, што back Up поўная служанка, калі перавызначыць змены картаграфіі рухавіка.

З павагай і Дзякуй загадзя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Дзякуй за адказы сказаць, што я стаў разумець, таму калі Ecu не ? для чытання Bdm вы не можаце зрабіць рэзервовую копію, а затым, калі што-то пойдзе не можаце выправіць сітуацыю.

Я не ? ясна, калі спасылка ў Boot ? альтэрнатыва Bdm ў выпадку, калі вы не маглі б адкрыць Ecu або няма падлучэння Bdm або проста ў BDM прадукты, толькі E2prom + Flash + MPC ( думаю, што Мікрапрацэсар), а ў Boot прадукты ўсе ( як калі б у аўтамабілі).

Чым на E2prom...

Калі вы проста выключыце індыкатары тыпу падушка бяспекі, service, аднавіць значэнне км, вы павінны працаваць толькі на E2prom ?
    Убачыў, што хацеў бы паспрабаваць зняць шпіен, Падушка бяспекі з некалькіх калега, мне проста рабіць рэзервовыя копіі, Eprom і калі пасля гэтага я раблю якой-то глупства, я магу перапісаць яго ?

зрабіць рэзервовую копію з Digiprog V 4.88 праз раздым/шчыпцы для Eprom з некалькіх, беглы погляд, я зразумеў, што вы можаце чытаць і захоўваць змесціва ўнутры Digiprog (так я раблю рэзервовае капіяванне), змяніць параметр ( я павінен таксама зразумець, з вашай дапамогай, на які адрас....), а затым перапісаць усе з Digiprog.

Калі што-то ідзе няправільна перапісаць захаваную версію, чаму? я думаю, што back Up поўная служанка, калі перавызначыць змены картаграфіі рухавіка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36

Чым на E2prom...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Прабачце ..... чытаючы "p"? дакументацыі, я думаю, вы разумееце розніцу паміж Eprom і E2Prom, Flash .... таму тое, што я хацеў сказаць вышэй, як паведамляецца, у Eprom, serial, якія павінны ўтрымліваць дадзеныя, тыпу падушка бяспекі, сэрвіс, <, што для multipla JTD 2002 года, павінны быць фізічна з Ecu, ўнутры прыборнай панэлі, мадэль 93c46 або 93c56.

Выбачайце confuzione, перапісаць правільна тое, што я хацеў бы зрабіць, калі магчыма ....
    я чытаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 праз суппорт ў камплекце, за выключэннем выпадкаў, змесціва ўнутры Digiprog (так я раблю рэзервовае капіяванне), змяніць параметр, каб выключыць індыкатар падушкі бяспекі ( павінен таксама зразумець, з вашай дапамогай, на які адрас....), а затым перапісаць усе з Digiprog.
    Калі што-то ідзе няправільна перапісаць зыходную версію.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Прабачце ..... чытаючы "p"? дакументацыі, я думаю, вы разумееце розніцу паміж Eprom і E2Prom, Flash .... таму тое, што я хацеў сказаць вышэй, як паведамляецца, у Eprom, serial, якія павінны ўтрымліваць дадзеныя, тыпу падушка бяспекі, сэрвіс, <, што для multipla JTD 2002 года, павінны быць фізічна з Ecu, ўнутры прыборнай панэлі, мадэль 93c46 або 93c56.

Выбачайце за блытаніну, перапісаць правільна тое, што я хацеў бы зрабіць, калі магчыма ....
    я чытаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 праз суппорт ў камплекце, за выключэннем выпадкаў, змесціва ўнутры Digiprog (так я раблю рэзервовае капіяванне), змяніць параметр, каб выключыць індыкатар падушкі бяспекі ( павінен таксама зразумець, з вашай дапамогай, на які адрас....), а затым перапісаць усе з Digiprog.
    Калі што-то ідзе няправільна перапісаць з арыгінальнай версіяй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    розніца паміж BDM і boot: ? праўда, што ў некаторых выпадках пін-код загрузкі знаходзіцца ў грэбень, ecu, але, звычайна, мы гаворым пра ecu бензін,дызель загрузкі ? пункту платы(экю),не ? альтэрнатыва BDM, але гэта экю, калі няма ? плануецца чытанне ў bdm, як правіла, ставіць у boot усе edc17.такім чынам, для bakup на edc16 мы гаворым пра чытанне BDM,калі мы маем справу з edc17 для windows у boot. з ecu дызель-й? старыя з boot mode закона flasch, але ў гэтых выпадках, як правіла, чытанне ў паслядоўны порт або программатор eprom, вы атрымаеце такі ж вынік.
    вядома, я informanzioni агульныя, значыць, за некаторым выключэннем...
    у ecu у e2prom, як правіла, змяшчае дадзеныя n-тыпу?шасі,<,код иммо,n?фарсункі,і не толькі.....
    калі вы кажаце, што падушка бяспекі,вы павінны прачытаць на ўнутраным e2prom centr. падушка бяспекі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    36
    Таму, калі вы не зразумелі, дрэнна на блокі, датаваныя проста зрабіць чытанне ў паслядоўны зрабіць рэзервовую копію выкарыстоўваць на аднаўленне ?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •