Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

блок кіравання альфа 2.4 jtd 20v sprogrammata

хлопцы, я прашу вас, больш дасведчаных і цалкам магчыма, што sfiammando пін-код экю sprogrammi??
    то-pin sfiammato з гэтага моманту не запускаецца, пры ўключэнні рамках кантрольная лямпа mil міргае, гучна пстрыкаючы на рэле' свечак і многае іншае.
    я кажу sprogrammata для, што, калі я спрабую падключыць іншы эбу, дэфект не атрымлівае,а калі пішу, bachup таму той жа дэфект, але і com, і ці можна што-то падобнае??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Уффф!!! праблемы наперадзе... адкрыйце яе з абодвух бакоў і ўважліва, вядома, і прапусціць трэк або які-то кампанент...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    а cinqueturbo...
    на жаль, я ведаю, што калі б не sprogrammata, як вы кажаце, я ведаю, што вы сапраўды спалілі....
    адкрыйце яе, як вы сказалі cinqueturbo і праверце, каб добра..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне, хлопцы, то:адкрытая і лыжах спальваецца нават не цень,я пачынаю шукаць, і я лічу, ecu выкарыстоўваецца той жа нумар ідэальна адкрываю я bachup але не добра, вы ж дэфект.вочы на гэта, што калі падключыць эбу без scodificarla недахоп не робіць, але, відавочна, не частка. паўтараю, дэфект: ледзь абаротаў рамкі, пачынае міргаць кантрольная лямпа mil з дзіўнымі runori тып рэле", а не частка.дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вельмі верагодна, што ў sfiammata вы сапсавалі processire і рэзервовага капіявання, што вы робіце пашкоджаны, вы павінны знайсці рэзервовыя копіі з аднаго і таго ж нумары за частковае і вы павінны быць на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вядома, рэзервовае капіяванне пакладзеце яго ў іншы блок.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    бачыў, што вы кажаце, так можа быць, што вы як sfanculato таксама цела, якія затым у той тачкі таму пласціны, засцерагальнікі і рэле...
    але тое, што капуста і поспеху ен у машыны? атакавалі на 24v?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    выбачайце, але відаць, што вы кажаце, што вы sfiammato pin-код, калі ласка, праверце, дзе ідзе што-pin

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    хлопцы, я прашу вас, больш дасведчаных і цалкам магчыма, што sfiammando пін-код экю sprogrammi??
    то-pin sfiammato з гэтага моманту не запускаецца, пры ўключэнні рамках кантрольная лямпа mil міргае, гучна пстрыкаючы на рэле' свечак і многае іншае.
    я кажу sprogrammata для, што, калі я спрабую падключыць іншы эбу, дэфект не атрымлівае,а калі пішу, bachup таму той жа дэфект, але і com, і ці можна што-то падобнае??
    Добры дзень, пошты, рэзервовага капіявання ложак ecu, які мае праблемы, іншыя экю, якія вы адчулі яны ў той жа hw і праграмнага забеспячэння? Але калі вы павінны паспрабаваць іншы ecu павінны мець, каб dorza ж коды, таму што на edc16c39 не можаце чытаць і пісаць у школе ў bdm мікра -, але толькі flash і e2prom а вы можаце зрабіць тэст, каб праверыць, ці ўсе таксама праблема ў sfiammata, што я не разумею, як, калі, магчыма, вы spiegassi лепш шляхам scodifica агульнай складанасці на flash і на e2prom

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Добры дзень, пошты, рэзервовага капіявання ложак ecu, які мае праблемы, іншыя экю, якія вы адчулі яны ў той жа hw і праграмнага забеспячэння? Але калі вы павінны паспрабаваць іншы ecu павінны мець, каб dorza ж коды, таму што на edc16c39 не можаце чытаць і пісаць у школе ў bdm мікра -, але толькі flash і e2prom а вы можаце зрабіць тэст, каб праверыць, ці ўсе таксама праблема ў sfiammata, што я не разумею, як, калі, магчыма, вы spiegassi лепш шляхам scodifica агульнай складанасці на flash і на e2prom
    вы ўпэўненыя, што кажаце? тады, па-твойму, у edc16c39 гэтай машыны есць як flash, якая гдк і bdm чытае толькі на flash і e2prom?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •