Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46

Змены ў карту пасля ўстаноўкі спартыўнай выхлапной.

Прывітанне ўсім,
    у маей Alfa 159 1,9 JTDm 16v 110kw, я апаражняецца цалкам бочачку dpf, зваркі ўнутры трубы. Цяпер я толькі prekat арыгінал.
    Фінальная частка лініі нагнятання заканчваецца двайны спартыўны глушыцель CSC ўхвалена.
    Ўсмоктванне ? яшчэ ў гэтай серыі з прымацаванымі паветраны фільтр з паперы.

Па параўнанні з канфігурацыяй выхлапной арыгінальны, цяпер рухавік ? ледзь-ледзь больш? вакуум, нізкія і момант максімальнай цягі мае на 2700 абаротаў, а затым расцягнуць без гартуй больш за 4000 абарачэнняў.
    Раней, пры імпульс папярэджваў ужо? на 2000 абаротаў, з добрым пік-2500; затым plafonare валасы за 3800-4000.

На шашы, стоячы на 160 Км/ч (2800 абаротаў у хвіліну), калі я ускоряю ход, каб павялічыць хуткасць?, манометр turbo падымаецца да 1,55 бар, але цяга адчувае сябе пасля другога; калі першы быў амаль імгненна і больш адчувацца.

Вы можаце ўносіць змены на карту, каб выправіць такое паводзіны, гэта значыць запоўніць крыху гэтыя адтуліны падачы, падбадзерлівы імпульс нізкія?
    Відавочна, без перабольшання, я не хачу кінуць турбіны.
    Гэта ? адлюстраванне кансерватыўнай, што я ў цяперашні час на ecu.
    У чаканні новага mpps.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы пытаецеся меркаванне, трэба ставіць заўседы, нават арыгінал, вы не можаце чакаць, што людзі будуць ісці ў пошук, сказаў, што гэта мне не падабаецца, як ? было зроблена, і есць змены, якія я не ведаю, што вы зрабілі гэта, вы можаце растлумачыць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Прывітанне Уга.
    Учора ўвечары было ўжо позна, і, будучы досыць прыгатаваныя не, я адчуў, што ўкладанне аднаго файла.
    Сродак прама цяпер, прыклаўшы файл арыгінальнай машыны.

Пра карту, хлопец, які мне гэта зрабіў, ен казаў мне, што гэта было даволі кансерватыўнай групы махавік-счапленне;
    і без нагрузкі мае практычна тыя ж значэння, як і арыгінал.
    Pi? не s?.
    Я хацеў бы зрабіць некаторыя змены асабіста, а не стаяць, каб разбіць шары, хто f?.
    Гэта, каб павялічыць багаж ведаў па прадмеце, і чыста для асабістага задавальнення.
    Я не збіраюся мерацца аўтамабілі трэціх асобаў, гэта я хачу ўдакладніць адразу.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Калі хочаш-й? поўную без нагрузкі махавік і прывада ў цэлым ремоделірованія толькі карту педалі акселератара

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    But the accelerator pedal map is limited by the крутоўны момант limiter map.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •