Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: прэзентацыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di domenik
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    турын
    Паведамленні
    83

прэзентацыя

вітаю ўсіх на форуме, мяне завуць дамініка, я былы ricambista аўто і электрыкі есць абсталяваная texa і асцылограф я зарэгістраваўся на гэтым форуме, каб падзяліцца праблемных аўто я працую з розныя майстэрні і, як ce заўседы вучыцца я падпісаўся прывітанне ўсім.

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    турын
    Паведамленні
    83
    хацеў бы спытаць, калі хто-то можа дапамагчы мне ў майстэрні alfa 147 з радые Blaupunkt і мне патрэбны код slocco 815BP630665687995 7646306316 дзякуй загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sv2hqx
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    120
    welcome to форум даменіка
    enjoy

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Упэўнены, што вы прадставілі, і вы ўжо зрабілі запыт кодаў стэрэа. Можа здацца, што вы зарэгістраваліся спецыяльна . У любым выпадку, сардэчна запрашаем.

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    турын
    Паведамленні
    83
    прывітанне, эт на форуме я мяркую, што гэта таксама служыць, каб дапамагчы і помочься, у складанасці праблем, якія сустракаюцца кожны дзень у рамонт аўтамабіль без абавязацельстваў, каб ніхто не прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Тое ж самае я кажу табе, што ты неа ў пісьмовай форме. Гэта не мая праблема, не спытаеце, хто ведае, што, але, як пастанова, мы не можам даць коды да каго neo пісьмовай форме. Горш нашай, што мы робім, што мы рызыкуем быць пакараныя дадаткова. Ты прыгожая рэч, папытаеце дазволу адміністратара. Форум нарадзіўся, каб дапамагчы, але калі вы зарэгіструецеся толькі для запыту кодаў не зусім правільна. (безумоўна, не будзе у вашым выпадку)

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •