Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

Кантрольная лямпа ESP гарыць на Mercedes C200CDI W204 пасля адлюстравання

Прывітанне, хлопцы, я выкажу праблему.
    на мінулым тыдні я картирование Mercedes C200CDI W204 136cv Delphi.
    праз тыдзень, кліент кажа, што ў 150km/h загараецца індыкатар esp і кажа, што ? віны адлюстравання
    мне здаецца, немагчыма, сення пастаўлю на зыходнай машыне, і я бачу, паспрабаваць арыгінал, каб убачыць, калі на самай справе ад першапачатковага аўтамабіля ? ок.
    як вы думаеце можа быць праблема ў карце?
    я моцна сумняваюся.
    у выпадку, калі я прыкладаю ўсе роўна карту на врі і мод, каб мець меркаванне.

File Allegati Файл Ўкладання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я не бачыў карты, але я гарантую, што не выходзіць нічога, будзе выпадак,ва ўсякім выпадку, паспрабуйце, файл крычы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я, магчыма, спрабаваў зрабіць дыягностыку...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    як толькі ен прыбудзе аўтамабіль ? першае, што зрабіць?
    другі ? яе арыгінал", каб даказаць кліенту, што карта не мае (на маю думку), і даць яму падачкай
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    таксама, па мне, карта не мае нічога агульнага з esp, то паміж прадстаўніцтва ў ecu рухавіка не gesticce esp... але людзі калі-то mappatala машына заўседы спрабуюць абвінаваціць адлюстраванне...я спрабаваў б зрабіць дыягностыку... але гарыць фіксаванай або квітка ўключаецца ў хуткасць больш за 150 км?памятайце таксама, што калі напісаць ecu праз паслядоўны часам захоўваюцца коды няспраўнасцяў блокаў кіравання тыпу esp, abs ,body computer і г.д., таму што ў запісе будзе перарвана сувязь паміж ecu і астатнія блокі кіравання можа быць у гэтым праблема ....было б дастаткова, а затым скінуць у
    Апошні раз рэдагавалася freddyecu; 11-09-2012 ў 22:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    зрабіце дыягностыку, як вы прапанавалі, я паглядзеў файл я не залежыць ад змен, якія вы ўнеслі а вы заўседы можаце вярнуць тое, ori і паспрабаваць столькі, x быць упэўнены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Мэрсэдэс-часам зловяць памылкі ад сонца... а потым проста выключыць і выняць ключ для resettarle і падзяліць.

А паколькі праблема 10 да 1, што мае датчык колы, што не вельмі добра працуе. Губляе сігнал колы датчыка становішча размеркавальнага вала да хуткасці? паказаным вамі, нават калі шмат разоў на гэтыя аўто, калі яны маюць некалькі КМ, запісаныя падшыпнікі колы перадпакоі, якія купляюць гульні з-за зносу, адхіляюцца датчык ад фонического колы тое нямногае, што гэтага дастаткова, каб прымусіць яго страціць сігнал.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Што вы маеце на ўвазе, што запісаныя падшыпнікі перадпакоі? Як? Дзякуй загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Падшыпнікі колы перадпакоі mercedes-тыпу конус, гэта значыць, тыпу, што стаялі старыя аўтамабілі, як міфічны 500. Затым ен сціскае мацней, то слабее, і вы зноў зацягвае прыкладна на 1/4 абарачэння, акрамя таго, што мы можам зацягнуць у рукі. вядома з колам ўстала, трэба рабіць ўсе, і вы павінны пераканацца, што не было гульні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Такім чынам, у выпадку рэгістрацыі проста зноў адкруціць і зацягваючы іх зноў?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •