Добрай раніцы ўсім...перш за ўсе, дзякую загадзя за тое, хто будзе мець цярпенне ў дапамагчы мне, і, спадзяюся, не памыліўся раздзелам...... вельмі добра сякеркі выпраўлення ў выпадку castronerie....дык вось...я approcciata ў свеце эбу да...на дадзены момант яны есць толькі тытан, але я ўсе яшчэ сумняваецеся, які інтэрфейс купіць...і тут пачынаюцца мае "???" ... у мяне альфа 156 1.9 jtd 115cv 2004 года, і я хацеў пачаць гуляць з гэтай... павінны мець edc15...калі я не разумею гэтыя дрэнныя могуць быць толькі прачытаныя і запісаныя ў паслядоўны порт (праз порт OBD2).....
першы пытанне: якую лепш інтэрфейс, каб спакойна працаваць з гэтымі эбу?
другое пытанне: я ведаю, што для edc15 трэба выправіць таксама cks (кантрольная) хоць edc16 і 17 яго выпраўляюць аўтаматычна ....магу зрабіць з тытанам ці есць праграма, размешчаны насупраць?
трэці пытанне: што значыць працаваць у загрузкі tricore?
чацверты пытанне: праглядаючы ў пошуках розных інтэрфейсаў і спрабуючы ацаніць, што было лепшым, я заўважыў, што многія з гэтых (напрыклад kess V2) segnavano спіс аўтамабіляў усе (але менавіта ўсе тыя, якія пералічаны), якія працуюць на дызель....па якой прычыне?у гэты момант я задаюся пытаннем, калі есць нейкая розніца паміж блокамі кіравання дызель і бензін....я ведаю, што хто-то будзе смяяцца, але толькі не атрымалася туды дабрацца толькі....
на дадзены момант я спынюся тут....
вітаю ўсіх!![]()