Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27

праблема пры змене сэнсе-драйв citroen c2 vtr

Усім прывітанне, у мяне праблема ў c2 маей жонкі, і 1.6 16v vtr з курсаў сэнсе drive, пару месяцаў пасля таго, як яго купіў з ісці наперад мяняў курс заўседы горш, зрываючы і sfrizionando, я прыйшла да citroen прымусіць яго зрабіць урокі і трохі было добра, праз пару месяцаў паўторна той жа пытанне, што адключыць акумулятар на 5 хвілін і riattaccandola перадач таму autoapprendimenti і Ідзе прымацаваныя , але пасля яшчэ 2 mesetti прыкладна роўна вяртаецца, зараз я цікава, калі гэта можа быць блок кіравання скрынкі перадач або прывада....... хто-то калі-небудзь падобная праблема? Добрая праца для ўсіх. .......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Оттавио Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, у мяне праблема ў c2 маей жонкі, і 1.6 16v vtr з курсаў сэнсе drive, пару месяцаў пасля таго, як яго купіў з ісці наперад мяняў курс заўседы горш, зрываючы і sfrizionando, я прыйшла да citroen прымусіць яго зрабіць урокі і трохі было добра, праз пару месяцаў паўторна той жа пытанне, што адключыць акумулятар на 5 хвілін і riattaccandola перадач таму autoapprendimenti і Ідзе прымацаваныя , але пасля яшчэ 2 mesetti прыкладна роўна вяртаецца, зараз я цікава, калі гэта можа быць блок кіравання скрынкі перадач або прывада....... хто-то калі-небудзь падобная праблема? Добрая праца для ўсіх. .......
    Што я я памятаю, ен адаптацыя механічны ісці да пошты..
    да відэльцу, вы павінны даць допуск 45-100, калі праблема ўзнікае кожныя два месяцы, і не прыпісаць блок кіравання або прывад магчыма больш, чым у выкарыстання аўто і сцежкі (Стромкіх Уздымаў, Руху)..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Але уздымаў няма, не робіць ніколі і ні чэргаў для трафіку, мы жывем на раўніне за межамі горада ..... тады я магу праверыць тое, што вы сказалі..... дзякуй �

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Socmel
    Паведамленні
    0
    а адказ вельмі giustagd

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    Як правіла, гэта вырашае праблему з adattameto скрынкі перадач і счаплення з дыягназам.
    Вы павінны attavare зарадная прылада, калі рабіць адаптацыі.
    Прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Але на самай справе іх у мяне факты, рабіць, веды , citroen, аднак пасля 3-х /4 месяцы праблема паўторна. .....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    На жаль, гэтыя змены-робаты пакідаюць трохі лепшага... Калі вы выкарыстоўваеце так шмат у горадзе, счапленне старая. Або і frizionegia прыгожа, што cosumata...

Citazione Першапачаткова Напісаў Оттавио Visualizza Messaggio
    Але на самай справе іх у мяне факты, рабіць, веды , citroen, аднак пасля 3-х /4 месяцы праблема паўторна. .....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Глядзіце, я дэльта-1.6 mjt з рабатызаваных скрынка перадач, і я ніколі не прыйшлося перарабляць l навучанне счаплення,калі qst рэгуляванне губляецца што-то, з пункту электронны не Ідзі. ..калі б ен быў непераўзыдзеным счаплення, не хацелася б, вядома, добра, то пасля навучання...я controllerei электрычнаму. Акумулятар ў добрым стане? Кали напружання ў момант пуску рухавіка можа выклікаць дэфекты, як,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у мяне была праблема вельмі падобная на вашу на C1 1.0 3 цыліндру...
    на практыцы іх спажывае аўкцыене злучэнне паміж відэльцам счаплення і актуатор...
    проста аднавіць цаўе і месца ж у відэльцу счаплення, магчыма, вярнуць матэрыял з дапамогай зваркі і курс павінен вярнуцца і працаваць будуць запушчаныя патрабаваныя працэдуры выключэння...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •