Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

праблема чытання delta 1.6 mjt пеўнік v54

Прывітанне ўсім, растлумачу маю праблему:
    Я купіў galletto v54, каб пачаць набліжацца да свету, чып-цюнінг,у мяне есць delta 1.6 mjt 120 коней, якога некаторы час таму быў пераназначаны defappata і была выключаная клапан egr...шчыра кажучы, я чакаў большага ад сваей працы, і я не магу сказаць, што я застаўся задаволены. У гэты момант я вырашыў паспрабаваць зрабіць з мяне або, па меншай меры спытаць у вас меркаванне аб самой карце,на мінулым тыдні падключыць пеўнік з адаптар у Аўтамабіль, і я магу таксама зрабіць чытанне дадзеных эбу,калі я не памыляюся, гэта edc16c але я павінен праверыць...я іду затым, каб зрабіць чытанне, але я заўседы завісае на 5%, нагадваючы сабе, потым, калі я спрабую ўсталяваць злучэнне, паспрабуйце падлучыцца па k-line...шчыра кажучы, не ведаю, што такое k-line, і я спадзяюся, што хто-то мне растлумачыць,але калі я магу зрабіць чытанне дадзеных не я павінен быць у стане прачытаць яго? Я спрабаваў некалькі разоў...ах, я забыўся ў машыне есць рабатызаваных скрынка перадач, што кожны малы час зарадкі гідраўлічны помпа для прышчэпкі перадач, паглынаючы такі ток.можа гэта ўплываць на паказанні? Дзякуй усім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    залежыць, калі яна падае ніжэй 12в...але я думаю, што вы робіце, перш чым зрабіць яе ў bdm!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я шукаю дзіма на ebay для bdm, за гэта я яго яшчэ не адкрывала, і я спрабаваў, каб праз паслядоўны порт...мне здаецца дзіўным, але не магу прачытаць, але што тычыцца k-line, што гэта значыць? Таму што, калі я падлучыць мяне папярэджвае, што калі ў мяне праблемы з бясплатным падключэннем k-line...прашу прабачэння за няведанне, але я спрабаваў шукаць на форуме Без выніку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    паспрабуйце на іншым аўто, магчыма падобнае, калі вы можаце прачытаць. У гэтым выпадку высветліце прычыну, машына крыху складанай ці певень, які не працуе, як павінна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    таксама можа быць зніжэнне напружання паспрабуйце з другога батарэяй або зараднай прыладай

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    k-line гэта лінія сумоўе эбу з дыягностыкі інструменты і прылады чытання-запісу, у машынах апошняга пакалення, не ва ўсіх есць, многія зараз эксплуатуюць лініі can на сумоўе, так што калі інструмент выкарыстоўвае k-line і не правадной, не размаўляе, не ваша справа, што робіць дадзеныя, а затым частка камунікацыі, свой, здаецца, менавіта зніжэнне току, або праблема інструмента.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй ugoboss, як толькі я магу я іншыя тэсты, і вы падкажыце . добрага дня ўсім

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я спрабаваў зноў чытаць, але нічога, я магу зрабіць чытанне дадзеных, але калі я пачынаю чытаць файл, мне завісае пасля 2.32 хвілін і заўседы на 5%.пасля таго, як разбіўся, я больш не магу я зрабіць чытанне дадзеных, ні паўтарыць спробу чытання файла і, адпаведна, на ПК ў мяне гульня завісае, акно закладзена ў праграмнае забеспячэнне пеўнік з паметкай "не адказвае" пакуль не дае мне паведамленне пра памылку чытання не праводзіцца. Хто-небудзь ведае, чаму гэта адбываецца?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    некаторыя версіі перападаў мне і здаралася, што толькі ў bdm вы прымушалі чытаць ..але пеўнік вяртала прапанову ў нізкай цане і маліўся толькі чытаць у bdm!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    недахоп у bdm і перайсці спакойна, аднак okkio як адкрыць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс