Прывітанне ўсім, растлумачу маю праблему:
Я купіў galletto v54, каб пачаць набліжацца да свету, чып-цюнінг,у мяне есць delta 1.6 mjt 120 коней, якога некаторы час таму быў пераназначаны defappata і была выключаная клапан egr...шчыра кажучы, я чакаў большага ад сваей працы, і я не магу сказаць, што я застаўся задаволены. У гэты момант я вырашыў паспрабаваць зрабіць з мяне або, па меншай меры спытаць у вас меркаванне аб самой карце,на мінулым тыдні падключыць пеўнік з адаптар у Аўтамабіль, і я магу таксама зрабіць чытанне дадзеных эбу,калі я не памыляюся, гэта edc16c але я павінен праверыць...я іду затым, каб зрабіць чытанне, але я заўседы завісае на 5%, нагадваючы сабе, потым, калі я спрабую ўсталяваць злучэнне, паспрабуйце падлучыцца па k-line...шчыра кажучы, не ведаю, што такое k-line, і я спадзяюся, што хто-то мне растлумачыць,але калі я магу зрабіць чытанне дадзеных не я павінен быць у стане прачытаць яго? Я спрабаваў некалькі разоў...ах, я забыўся ў машыне есць рабатызаваных скрынка перадач, што кожны малы час зарадкі гідраўлічны помпа для прышчэпкі перадач, паглынаючы такі ток.можа гэта ўплываць на паказанні? Дзякуй усім