я хацеў бы думкі на гэтую карту, дзякуй
я хацеў бы думкі на гэтую карту, дзякуй
ні адна добрая душа???![]()
зыходзячы з таго, што два файлы, размешчаныя не з'яўляюцца арыгінальнымі, не з двух, я кажу, што не ідуць добра, ты прапусціў шмат карт, і тыя, якія зроблены не ідуць добра, адзіная добрая рэч, гэта гарачы старт у другім файле.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
пошта hw sw і пагаворым пра гэта разам!
golfmiaori.rarдзякуй frenk
дадзеныя:
Bosch
Дызель
0281011900
1037371094
------------------------------
Size: 1048576 = 0x100000
Cks = 0x94F16A2
прыкладаю врі прабачце, што я памыляюся
мне шкада, gabrilupo але ў мяне няма файла ў базе дадзеных, і я не магу ўсе яшчэ атрымаць доступ,але мы будзем паўторна пасля "разблакоўкі"![]()
У qst карту, колькі праверак было ў сістэмы рэцыркуляцыі ог? 1 або 2
Такім чынам, два кароткіх, увагу на некаторыя змены. Першае, аднавіць злепак пагібельна! Па-другое, есць карты, якія мне не зменены. Сістэмы рэцыркуляцыі ог зроблены добра. Потым усе яшчэ залежыць ад таго, што вы хочаце.
Сістэмы рэцыркуляцыі ог, будучы edc 16 я думаю, што ты мог бы зрабіць яго ад кіравання і не ў стылі "edc15". Ціск турбо зроблена ў працэнтах, і ты забыўся некаторыя карты.
Як ты не дакрануўся да карты лямбда-dfd34 і аднадумцаў?
Гарачы старт мог гэтага зрабіць нават на другой карце, побач з той, што вы закранулі
аб egr я знайсці так званыя "карты" гістэрэзіс дакладна? не я змяніў некаторыя абмежавальнікі, што, не ніжэй карту турба ці я памыляюся? што тычыцца карты, то лямбда не ведаючы гэтых людзей я не ведаю, не пайшоў, каб дакрануцца да іх...я не ведаю, што там на восях...