Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: dodge памылка p0045

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285

dodge памылка p0045

Прывітанне ўсім
    у мяне есць сябар, з jorney 2.0 140cv з гэтай памылкай у дыягназе, якая ўласціва turbo boost control solenoid p0045)
    калі вы ведаеце, залежыць ад pierburg, альбо ад датчыка змешчаны ў рг ?
    датчык рг... змяніць, або неабходна замяніць увесь турбіны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    есць абнаўленне...
    тады я пра pierburg і дэфект робіць іншае.. не адкрывае уласны turbo,планку ў рг не рухаецца... я паспрабаваў даць дэпрэсіі ўручную... і планку рухалася ..гарыць машына і паскараецца ..трубы іх раздзімае добра... трубы, я іх праверыў і, здаецца, усе добра,
    самае дзіўнае, што калі зняцце pierburg не іншыя памылкі ў дыягностыцы,controlalto таксама напруга на цнатлівую... і і ок 12v
    але заўседы ж p0455
    што можа быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Цяга pierburg, у якім сэнсе? Выдаліце іх, злучаючы трубы, прамыя або адключыць semlicemente ў электронным выглядзе?

Па-мойму праблема ? у рг, калі не кіруе ціску на выхадзе да WG, або датчык ціску турба ? няспраўны, не чытае ціску "права" не кіруе сэнсарамі, каб адправіць ціск на WG і адноснае адтуліну.

Дыягназ, чытайце правільна, ціск турбо на хаду? Нават калі гэта і так? гэта было для мяне ? у WG.
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 09-07-2012 ў 19:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    Цяга pierburg, у якім сэнсе? Выдаліце іх, злучаючы трубы, прамыя або адключыць semlicemente ў электронным выглядзе?

Па-мойму праблема ? у рг, калі не кіруе ціску на выхадзе да WG, або датчык ціску турба ? няспраўны, не чытае ціску "права" не кіруе сэнсарамі, каб адправіць ціск на WG і адноснае адтуліну.

Дыягназ, чытайце правільна, ціск турбо на хаду? Нават калі гэта і так? гэта было для мяне ? у WG.
    у disconetto проста ў электронным выглядзе..больш нічога, каб убачыць, калі даваў іншыя памылкі ў дыягностыцы

у рг, калі каманды ўручную, з пісталетам у дэпрэсіі.. планку рухаецца і паўтараю.. далей машына...accellerando ад стацыянарных труб turbo іх раздзімае лагічна з пісталетам у пераменнага току, прыкладзенай

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Ідэальна падыходзіць, правярае, калі дыягназ вам закон ціску turbo... нават Калі гэта і так? бы на 90% ? сэнсарамі маршрут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    як напісана вышэй.. ўжо замененыя pierburg і назад тым жа дэфектам

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Я быў страчаны замена! Паспрабуйце датчык, то... З дыягназам вы спрабавалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    на жаль, дыягназ выходзіць з пратаколам агульнага..(autocom idc4) і, такім чынам, не дазваляе мне ўбачыць многія рэчы..
    а вы адчуваеце, што не etra turbo
    адзінае, што я мог бачыць і ў тым, што датчык prex абсалютнай заключаецца ў 99kpa ,таму, я мяркую, гэта ок
    а ў сераду мы па-любому рукі....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Як не выходзіць турба? ? супрацьлеглае таму, што вы сказалі спачатку, або тое, што вы маглі б сказаць, а менавіта: аўтамабіль ідзе на ціск, але не рэалізуе РГ.
    Цяпер не ідзе нават пад ціскам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    я сказаў, што турба ідзе пад ціскам, толькі калі перайду планку ў рг у рукі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання