Прывітанне ўсім, я знайшоў на Ebay гэтая паяльной станцыя.
спасылка выдалена
Як вы думаеце ? дастаткова сапраўдныя, каб пачаць рабіць нейкі руцінай?
Дзякуй.![]()
Прывітанне ўсім, я знайшоў на Ebay гэтая паяльной станцыя.
спасылка выдалена
Як вы думаеце ? дастаткова сапраўдныя, каб пачаць рабіць нейкі руцінай?
Дзякуй.![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:24
Ад матфея
Спасылка, калі не могуць размяшчаць згодна з правіламі форуму, таму я заклікаю цябе mettereni дадзеных з мадэль марка. паяльной станцыя ўвесці і, магчыма, хто-то пу? даць савет табе пу? даць
Паштовыя маркі і мадэлі
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Прабачце, я не думаў, што нават спасылка на Ebay былі забароненыя.![]()
Аднак гэта REWARK YIHUA YH-878AD
Ад матфея
купіць станцыі гарачага паветра і для зваркі ў бакі, не ўсе ў адным!! я aoyue...і я добра ce l я ад 3 гадоў і добра !!
Што такое заяц? Трус Abarth
Дакладнае купіць цеплы паветра ў бок ад зваршчыка, таму што, па крайняй меры, у выпадку паломкі ламаецца толькі адну рэч... я выкарыстоўваю lukey дасканалай працы, а таксама парады ад 0.7 1.0 да 350? і не згараць ніколі.... губкай, вільготнай і, перш чым выключыць кропля волава на кончык, каб абараніць яе... усе ок.... а таксама таму, што канцы lukey легка знайсці і стаяць 4 еўра.... яшчэ яны робяць розныя формы пік...
Вельмі прыгожая станцыя lukey некалькі калегаў выкарыстоўваюць!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Не варта нават не так... вы можаце знайсці поўнае онлайн... стілус прыпой варта поўны 30euro. Вы можаце купіць таксама pfline, заўседы lukey, продажам аксесуараў для рамонту тэлефонаў, а затым smd... добры прадукт...