Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74

правесці агляд, супаставіўшы

Калі я машына, сопоставленный з egr зачынены кроку кантролю выхлапных газаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Мэта сістэмы рэцыркуляцыі ог ? выкарыстоўваць частка газу спалены і паклаў яго назад у цыліндры з финальности? знізіць адукацыю вокіслаў азоту за кошт зніжэння тэмпературы гарэння. Хто ведае, я ў працэсе праверкі выконваецца праверка, галоўная светонепроницаемость? дыму, таму я думаю, што не адных справа? аксідаў азоту, якія змяшчаюцца ў ог, але іх галоўная светонепроницаемость? так што гэта не павінна паўплываць-й? шмат. Па-мойму праблема ўзнікае, калі на карту залежыць ад колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца і гэта ? занадта прапарцыйна колькасці кіслароду, ствараючы чорны дым, вядома, я не кажу пра воблачна шторм, чорны з трубы, вы сцеку але есць рэчы, якія не прыкметныя на вока, але з дапамогай інструмента аналізу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    таксама, наколькі я ведаю, глядзяць толькі fumosit?, затым з сістэмы рэцыркуляцыі ог было засмеціцца ? нават лепш, чаму? паліце менш
    c'? таксама сказаць, што ў схеме, у якім робяць тэст сістэмы рэцыркуляцыі ог не павінен працаваць больш? ці максімум крыху
    калі не злоўжыванне з дызельным палівам, разлік таксама той факт, што аўтамабіль ? на нейтрал, не павінна быць праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Ен праходзіць спакойна, дастаткова таго, што машына не паліце. Калі карту ? добра зроблена. Кантроль выхлапных газаў праходзіць без праблем. Чаму? як сказаў робяць opacimetro і не ацэньваюць іншыя значэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вы спакойна, проста карту не вырабляецца ў c.......m, час ўпырску ад****вакол.калі я павінен адрамантаваць стаўлю заўседы арыгінал,ен займае 72 секунд для напісання.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Але з новымі правіламі, не маюць новага абсталявання, каб праверыць, ці таксама цвердыя часціцы?
    Я трохі мяне cago пад..... Я толькі prekat, у той час як кэт галоўная і dpf ўнясенню ў куце гаража.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Я спытаў хлопца з рэдакцыі, сказаў, што NOx правярае іх, каб? мяжа ? усявышні, і я наўрад ці да яго. Што тычыцца fumosit? калі ? мала (мой гольф нават у арыгінале мала паліць) праходзіць спакойна, проста, што гэта не дымавая труба.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    у ходзе праверкі правяраецца часціц,і ў межах вытворцу і ад уведзеных параметраў ? відавочна, што межы, у вялікай ступені, каб?........... я стаў уважлівы! і не толькі да рэдакцыі, калі вас зловяць без dpf або fap у дадатак да добра перайсці сустрэчы таксама да крымінальнай........ гэта не значыць, што я падтрымліваю dpf або fap, які, мабыць, забруджваюць менш, навакольнага асяроддзя(гл.), але з'яўляюцца шкоднымі для нас, так як, калі ен застаецца ў pm10 яшчэ мы можам атрымаць пры кашлі бачыў, што застаюцца ў зоне высокай дыхальнай сістэмы, але калі яна ператвараецца ў pm1 мы ў срацы!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    21
    звычайна an opacimeter is used for checked motor noxe so it is not a problem to pass technical inspection

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Я на маей з Egr выключана, але арыгінальныя карты я бачыў значэння на экране зонда, і я быў добра пад ліміт, грэе добра ў машыне, перш чым узяць яе на агляд.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •