-
Fiat bravo 1,9 mtj праблема ў вентылятары ахладжэння
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з вентылятарам астуджэння на croma 1,9 mtj прыходзіць больш, чым на 90 градусаў, вентылятар ўключаецца, але не выключаецца-й?, я праверыў правады я памяняў датчык тэмпературы я праверыў усе, што кандыцыянеры, але праблема заўседы той жа.
хлопцы, любая ідэя, добра я згодны, я павінен вырашыць гэтую праблему.........
-
Або тэрмастатамі, які зачынены і утылізацыя цяпла мала або праблема ў модулі вентылятара. У дыягназе ў вас памылкі? Тэст з потенциометром на правады Ntc вады, каб імітаваць 90^, а затым панізьце да тэмпературы халоднай згаснуць. На вуліцы, пад нагрузкай тэмпература падымаецца вышэй 100?
-
добры дзень, вы праверылі, калі цыркуляцыя вады ? добра,чаму? з гэтым дэфектам або c'? радыятар забіты або c'? мала цыркуляцыі (паломка крыльчаткі вадзянога помпы).калі ласка, праверце гэтыя рэчы
-
-
Вы што невыкананне было выклікана, што вентылятар ішоў на вельмі нізкай тэмпературы, і мне прыйшлося перапраграмаваць ecu...я прашу прабачэння за затрымку інфармацыі....
-
-

Першапачаткова Напісаў
overbooster
таму файл не быў врі?
Верагодна, хто-то закрануў маштаб карэляцыі датчык тэмпературы вады, я бачыў на некаторых картах, што робіць рамонт для паляпшэння пуску гарачага, на восьмы, калі я не памыляюся, то есць 20 кропак з bk, якія ідуць ад 85 да 1008 і што неабходна змяніць толькі частка "халодная", калі хто-то замест гэтага ен дакрануўся ўсей крывой пу? быць, што ен маштабуецца ўсе, датчык sballando кіравання вентылятара.
Я спадзяюся, што было карысна
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума