добры дзень, я пачаў адчуваць нейкі адзін, які пачынае знаходзіць cdc клон хто-то ўзяў ўжо? купіў ці мае інфармацыю-й? таму што хто-то сказаў мне, што f? толькі marelli аўто і нічога больш?
добры дзень, я пачаў адчуваць нейкі адзін, які пачынае знаходзіць cdc клон хто-то ўзяў ўжо? купіў ці мае інфармацыю-й? таму што хто-то сказаў мне, што f? толькі marelli аўто і нічога больш?
мне прыходзіць у тыдзень.
на самай справе ў вас ужо есць? узяў мой сябар і сказаў мне, што ? гэтак жа, як арыгінал ва ўсім.
чакаем некалькі дзен яшчэ
![]()
Ці магу я спытаць, для чаго патрэбны гэты інструмент? Толькі ў scodificare ў ecu marelli, а таксама чытаць і запісваць іх супастаўлення іх?
Дзякуй!![]()
"Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion
Нават чытаць і пісаць
Таму таксама іншыя рэчы.
Напрыклад, счытвае і запісвае E2p marelli M6j ў бд
Знаходзіцеся ўсе на сайце CDC (дом разлічвае км)
цікава, хто іх купіў, калі трымае нас у курсе, дзякуй...
мне далі спасылку ў лічку, дзякуй, я хачу даць нам вочы
мне таксама калі можна ў лічку, дзякуй
Тады ? інструмент сапраўды цікава!
Ен можа працаваць на любой мадэлі Marelli? Аўтамабілі і матацыклы?
Чытанне, затым будзе зроблены рэальны, а не віртуальны, як і іншымі сродкамі?
Вядома, я мяркую, работ выключна на гэтыя ecu, а не на тых, іншых вытворцаў, ці не так?
Дзякуй за інфармацыю!
PS: выбачайце, калі задаю шмат пытанняў, але я шукаў-спасылка кампаніі паведамляецца з комы, але я не знайшоў, дзе ен кажа пра такі інструмент...
"Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion
інструмент афіцыйны знаходзіце ў інтэрнэце: дом разлічвае км у падуі (CDC)
інструмент clone я знайшоў на спасылка выдалена па рэкамендацыі сябра, які купіў яго, і ен гарантавана працуе.
Ен павінен прыехаць заўтра: нашы пальцы!!!!!!!!!
![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 23-11-2013 да 10:00