-
думку карта гольф 5 2.0 tdi edc16u1
што скажаце аб гэтай карце, я загрузіў яго ў машыну і едзе добра, цягне вельмі пі? асабліва з высокіх перадачах. Я выкарыстоўваю winols і ecxel для разлікаў. Пытанне, у гэтай ecu, я ніколі не змяняюцца толькі карта турба адрас EDCAC і абмежавальнік turbo ў EDE18 для? на дыягностыцы ціск турбо не падымаецца, як павінна, і таму я лічу, абмежавана карту дыму, ёсць і іншыя элементы кіравання для турба?WinOLS (VW Golf 5 (карта) - 371096).rar
-
я забыўся, файл арыгінальны, ён нават у іншай пасады, але для бяспекі нагрузкі новы03G906016FM.rar
-
Не вы змянілі карты, што ECM называецца f(temp)
-
Я ведаю, я не зменены, чаму? я не ведаю, што яны ёсць, яны дзіўныя і я не разумею, для чаго яны патрэбныя
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Такім чынам, вы змянілі толькі адну карту абмежавальнік крутоўнага моманту на 3 карт, вы не змянілі карту педалі (можа быць таксама, што вы не хацелі midificarla), гарачы старт, зрабілі добра, EGR OFF, добра, засталося яшчэ карт, якія трэба змяніць. Гэта, як гаворыцца, аўтамабіль, як ідзе?
-
Абмежавальнік крутоўнага моманту, я зменены, каб знешняе ціск макс, ты маеш рацыю на самай справе шмат разоў машыну ? pi? гатовая іншых, я зрабіў проста паспрабаваць, і я забыўся змяніць іншыя 2. Карты turbo, якія вы знойдзеце адразу пасля гэтага абмежавальнік turbo, для чаго яны патрэбныя? Карту педаль, я пакінуў так? чаму? мне падабаецца паскаральніка вельмі модульнае і ўбачыў, што ў 100% педаль, мне патрабуецца шмат пара ўсё яшчэ я палічыў за лепшае пакінуць так?. Я мог бы змяніць карты працягласці ўпырску, каб пайсці за 65 мг дызельнага паліва для? я збіраюся спыніцца на гэтым
-
Ніхто не ведае, сказаць мне, што тыя карты, якія, здаецца, паказана ціск турбо і вы знойдзеце адразу ж пасля абмежавальніка ціску?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума