Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74

думку карта гольф 5 2.0 tdi edc16u1

што скажаце аб гэтай карце, я загрузіў яго ў машыну і едзе добра, цягне вельмі пі? асабліва з высокіх перадачах. Я выкарыстоўваю winols і ecxel для разлікаў. Пытанне, у гэтай ecu, я ніколі не змяняюцца толькі карта турба адрас EDCAC і абмежавальнік turbo ў EDE18 для? на дыягностыцы ціск турбо не падымаецца, як павінна, і таму я лічу, абмежавана карту дыму, ёсць і іншыя элементы кіравання для турба?WinOLS (VW Golf 5 (карта) - 371096).rar

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    я забыўся, файл арыгінальны, ён нават у іншай пасады, але для бяспекі нагрузкі новы03G906016FM.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Не вы змянілі карты, што ECM называецца f(temp)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Я ведаю, я не зменены, чаму? я не ведаю, што яны ёсць, яны дзіўныя і я не разумею, для чаго яны патрэбныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Такім чынам, вы змянілі толькі адну карту абмежавальнік крутоўнага моманту на 3 карт, вы не змянілі карту педалі (можа быць таксама, што вы не хацелі midificarla), гарачы старт, зрабілі добра, EGR OFF, добра, засталося яшчэ карт, якія трэба змяніць. Гэта, як гаворыцца, аўтамабіль, як ідзе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Абмежавальнік крутоўнага моманту, я зменены, каб знешняе ціск макс, ты маеш рацыю на самай справе шмат разоў машыну ? pi? гатовая іншых, я зрабіў проста паспрабаваць, і я забыўся змяніць іншыя 2. Карты turbo, якія вы знойдзеце адразу пасля гэтага абмежавальнік turbo, для чаго яны патрэбныя? Карту педаль, я пакінуў так? чаму? мне падабаецца паскаральніка вельмі модульнае і ўбачыў, што ў 100% педаль, мне патрабуецца шмат пара ўсё яшчэ я палічыў за лепшае пакінуць так?. Я мог бы змяніць карты працягласці ўпырску, каб пайсці за 65 мг дызельнага паліва для? я збіраюся спыніцца на гэтым

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Ніхто не ведае, сказаць мне, што тыя карты, якія, здаецца, паказана ціск турбо і вы знойдзеце адразу ж пасля абмежавальніка ціску?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •