Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43

Параўнанне ФАЙЛАЎ 1.3 mjet 70cv

Прывітанне ўсім, хто-то пу? мне вялікую ласку? вы можаце параўнаць гэты файл у дадатку з ВРІ, я хацеў бы ведаць, калі праграмнае забеспячэнне гэтай машыны ? быў зменены, я запампаваў файл, КРЫЧЫ, але я 2 карты цалкам не ў фазе!!!

Panda 1.3 mjet 51kw 70cv
    HW: MJD6JFHW01B .S1
    SW: 1092S163

Файл ? чытаў з KESSv2 OBD.

калі ? быў зменены, вы можаце allegarmi некалькі скрыншотаў крывых?

ЗАГАДЗЯ ДЗЯКУЙ!
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Практычна гэтая машына ? была праверана цалкам, альбо ад электрыкі, механічныя і pompista, EGR-ОК, Ціск дызельнага паліва ОК, inettori ОК, расходомер паветра і датчык ціску ОК... тым часам машына "транспартных" p? і таму, чорны дым выхлапных газаў, акрамя таго, я заўважыў, што педаль acceletore ? вельмі адчувальныя, і калі вы спрабуеце падтрымліваць рэжым у 1000giri прыкладна ? няўстойлівыя арэлі... акрамя таго, машына працуе на p? занадта шмат, каб быць 70cv адчувае перепускного клапана, які адкрывае пастаянна, адзінае, што ? засталося праверыць ? впускной калектар ў выпадку яго засмечвання і карты.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл ? арыгінал, адзінае змяненне ? тармажэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Прывітанне іван, упэўнены, што ? была выдаленая сістэмы рэцыркуляцыі ог? у дыягностыцы аказваецца, працуе!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    калі ласка, праверце прывад перепускного клапана або перепускного клапана ж і для seghttamenti таксама праверце мацавання рухавіка, чаму? ? наткнуўся на механіку, з якім я працую, што impazzisse для seghettamento і была падтрымка..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Тады ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? верагодна, што было выключана ў FIAT, паслаў я свабодны? каб праверыць наяўнасць абнаўленняў праграмнага забеспячэння, і тэлефон я, яны казалі аб тым, што яны паставілі egr OFF(мне здаецца, дзіўна, але інструмент афіцыйны fiat можа адкрыць сівы аперацый), таму, падводзячы вынік, мы можам выключыць карты, выключыць праблемы, дызельнага паліва, і мне застаецца праверыць калектар і ўсе, што паведаміў sportknight, перепускной свішча ? верагодна, што мае ўцечка паветра, тым не менш, дыягназ значэння масы паветра і ціску ва впускном дасканалыя! дзе я дым? можа быць калектар засмечаны або сістэмы рэцыркуляцыі ог, што нягледзячы на тое, што быў вялікі пу? быць заблакаваныя механічным спосабам у зыходнае становішча... я павінен паспрабаваць новы.

Вы терр? у курсе, дзякуй за параду.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Паспрабуйце змацаваць фланцы картэра l egr і націсні ачыстка калектараў і датчык ціску турба

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    з дапамогай дыягнастычнага прыбора не зробіш egroff.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    я не хачу ісці няправільна мга l egr не чапала нічога!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Карту ? зусім арыгінал, калі не для сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны.

Калі seghettano гэтыя аўто ? чаму? маюць значэнне маса паветра вымяраецца адрозніваецца ад рэальнай, таму праблему ? egr адкрыты, а затым заткнуць, як вам ужо? прапанаваў, улічваючы, што ў вас зачынена карту, або якую-небудзь ўтулку turbo з невялікай расколіны, як правіла, прапускае то адразу да впускного калектара.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •