Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Абмеркаванне: Mjd8f2 файл 2049kb ці 2048 кб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

Mjd8f2 файл 2049kb ці 2048 кб

Добрае раніца я раскажу вам, мае праблемы і сумневы. У мяне ёсць Панда 2011 года ў старым кузаве, але ўжо з 8f2.бачыў, што ўжо быў падлучаны, ведаючы, чытання, віртуальная Я запампаваў файл з базы дадзеных http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1345707541, што з'яўляецца 2049kb. З пеўня, я чытаў ў віртуальнай і мяне вяртае файл з 2048kb. Зараз выкажам здагадку, што файл базы дадзеных быў ложак з kess (я таксама), што мае магчымасць падзяляць файл на мікра-і flash, што я павінен рабіць? Г. зн. калі я хачу пісаць з гала-ок, рэдагую файл напрамую з 2048 і пішу, я думаю, у той час як з kess, як вы пішыце? Я павінен падзяліць і потым сабраць, каб напісаць, ці я магу напісаць нават толькі flash, не дакранаючыся мікра ?Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ах, і тады я пытаюся ў цябе, бачыў, што я не напісаў гэта.... Лепш за ўсё ў лініі can або K-line?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не думаю, што панда ты ў can, я чытаў, сапраўды (не virtual) з kess, і я зрабіў, і да лініі, і файл і з 2048kb, мой вам савет, прачытаць рэальна, то ёсць рабі тое, што павінен зрабіць, і паўтарыць, працуючы ў файл непасрэдна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    І. файл фарсунак прачытаў у can (толькі ў гэтым выпадку ў вас ёсць інструмент, даступны) , але тады я не зрабіў ecu id мне памылку hw, і на выхадзе я выбіраў ў аўто 6f3....бохаў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    патрэбны файл-гэта 2048, калі cemtralina не размаўляе па can, трэба farlaùin kline tranquillamwnte

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Надаючы прамовы клайн ці можа бачыў што ты ўжо адказаў, дакладна цмок, я зрабіў punto evo з 8f2 чытаць з kess, і файл быў у 2048 KB...
    Калі гэта першае, што чытае/піша з kess будзе прасіць націснуць счапленне і запусціць рухавік да завяршэння чытання/запісу з пеўня, я не ведаю, чаму я ніколі не спрабаваў.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    гэта правільна, трэба перакадаваць датчык на педалі счаплення, пеўнік, не абнаўляецца, не робіць mj8

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я злавіў яго, безумоўна, гібрыдны ecu, таму што на кесс код рухавіка не супадае з буклета, там пад mjd8. Заўтра пастаўлю больш дадзеных, так што вы можаце парэкамендаваць лепш. Затым файл ад 2049-гэта ложак у jtag?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Я ніколі не рабіла 8f2 ў школе, таму я не магу сказаць дакладна, з цікаўнасці я запампаваў файл, і я паспрабаваў адкрыць яго з ecm і пазнае мяне, драйвер, файл на базе я лічу, гэта правільна.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вы нават мяне пазнае і прызнае, нават тое, ад 2048 ложак у virtual ад пеўня з такой жа драйвер, але калі іх нагрузак, для параўнання вам кажа, што трэба выраўнаваць х розных памераў. Хто-небудзь ведае, як адрэзаць ад 2049 да 2048?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •