Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 92
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37

Погляд карту ALFA 147 1.9 JTD 115CV 8В - 332.688

Прывітанне,
    у дадатку я ўвайшоў на врі і mod машыны.
    Мая мэта ? зрабіць soft-цюнінг , без шкоды для фарсунак, счаплення, скрынкі перадач, турбіны, і многае іншае!
    Я пачатковец і выкарыстання ECM Titanium 1.61 для рэдагавання карт.
    Вы, калі ласка, зірнуць на файл мод, каб убачыць, калі я дапусціў грубыя памылкі і, асабліва, калі я прапусціў што-то...
    Увогуле, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы прыняць правільнае кірунак і даць мне добры савет.
    Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    добры дзень, я не верх, але, па мне, есць рэчы, якія не ідуць добра, я зыходжу з таго:
    ціск ў магістралі rail , я цябе страчу 3 - 4 % max, так ? занадта шмат, і partirei з 50/60% load ж самае фільтраў у магістралі rail занадта высокія
    абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі ад 1500 да max і паступова, залозы " бывай счаплення
    ціск турбо 170 ачкоў, я думаю, ледзь ледзь, пакладзеце 120 ачкоў, магчыма,
    педаль partirei ад 1500 абаротаў і на 50% load .
    гэта ? мае думкі і за тое, што я ведаю, трохі глядзіце таксама іншыя інструкцыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    добры дзень, я не верх, але, па мне, есць рэчы, якія не ідуць добра, я зыходжу з таго:
    ціск ў магістралі rail , я цябе страчу 3 - 4 % max, так ? занадта шмат, і partirei з 50/60% load ж самае фільтраў у магістралі rail занадта высокія
    абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі ад 1500 да max і паступова, залозы " бывай счаплення
    гэта ? мае думкі і за тое, што я ведаю, трохі глядзіце таксама іншыя інструкцыі.

для soft я думаю, вы павінны прытрымлівацца гэтай радзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    па-мойму нават rail б мэтазгодна пакінуць яго ў арыгінале... у той час як абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце падняць яго, калі вы хочаце, так доўга, перш чым стане небяспечным для групы счаплення і махавік ўмешваюцца іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель...
    ціск турбо-карту soft 100mbar ў pi? таксама могуць ісці добра!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Дзякуй Міхал за адказ.
    Для ціску ў рампы і абмежавальнікамі seguir? ваш савет.
    Для пары, я спрабаваў выдаліць discontinuit? у крычы даючы больш linearit? прыкладна да 2200 аб / мін (звярніце ўвагу, з крокам адмоўных да 1750) і на самай справе я не заўважыў прыкмет strattonamento, што на врі быў, але больш fluidit? таксама на паскаральнік выйшаў (найменшая тармажэнне рухавіком).
    Для ціску turbo кажаце, што я павінен прыбыць на макс-120 балаў?
    З дапамогай педалі вы маеце на ўвазе ў iniez. парз. BoostXRPM (выкарыстанне ECM Titanium і карту педаль ? arricchim. у acceleraz. што я не дакранаўся)?
    Есць іншыя карты, якія я павінен чапаць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    па-мойму нават rail б мэтазгодна пакінуць яго ў арыгінале... у той час як абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце падняць яго, калі вы хочаце, так доўга, перш чым стане небяспечным для групы счаплення і махавік ўмешваюцца іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель...
    ціск турбо-карту soft 100mbar ў pi? таксама могуць ісці добра!
    Дзякуй, Сандра, адзіная прычына, чаму? я павялічваецца на 6% rail ? з-за fumosit? што на самай справе вы ? зніжана вельмі (асабліва да 1800 абаротаў у хвіліну і 60-70% нагрузкі), чым у крычы.
    Для астатніх, так? com'?, машына ў разгон не strattonamenti і прагрэсуе лінейна да 3500 аб / мін, пасля, вядома, ен выраўноўваецца трохі, але есць? мяне не хвалюе!
    Для turbo, з дапамогай пераўтварэння рэчыўных значэнняў у мбар (ECM2001), я на 100% нагрузкі ціск 1,30 мбар ніжэй, чым макс 1,35 мбар пастаяннай, зададзенай для GT1749V.
    Думаю, што гэта занадта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Пасля кожнага змены ? добра праверыць з дапамогай дыягностыкі на дарозе, што значэння pi? нас цікавяць.
    Ціск турбо, я думаю, адзін з гэтых улічваючы, што часам у вас пік ціску pi? яшчэ есць? што вы чакаеце
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Я ў тота Ghizmo, на самай справе, гэта будзе " адна з рэчаў, што неўзабаве маяк"...
    Гаворка ціску турбо, я хачу сказаць, што толькі overboost і кіруецца з ECU, а кручэнне турбіны залежыць выключна ад ****lli ўпырску, то есць як дызель впрысните. Затым, не маючы карту зменены overboost, толькі карту, ад якой залежыць турбіны і ўпырску parzializzato BosstXRPM. Такім чынам, для праверкі турбіны неабходна не толькі краніце карты, каб ціск фарсіравання і звязаныя з імі абмежавальнікі, але акрамя таго, што parzializzato (рэчы, якія гуляюць разам).
    Гэта пацвярджаецца тым фактам, як кажа Ghizmo, што ціск у турба часам можа перавышаць (некалькі секунд), зададзенага ў карце...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    [QUOTE=Ghizmo;3874

Праўда, потым, каб трубы не казаў, што яны занадта шмат 120mbar, але бескарысныя для змены...
    Мы? што, па ідэі, з абмежавальнікам крутоўнага моманту не мае сэнсу: ? толькі абмежавальнік на дызельнае паліва, тормазы, рухавік не выходзіць нічога...
    І rail ? праўда, таму што сябе fumosit?, але гэта адбываецца, чаму? "адсекчы" час ўпырску, і як solitoper змены ціхія, не адчуваецца нават...

Карты turbo, між іншым, кіруюць і, вядома, ціск , якое мае тэндэнцыю вагацца паміж гэтай мэтай і абмежавальнік, які кажа ад кантролера pid па геаметрыі зменнай. Праўда ? што нават ціск залежыць ад дызельнага паліва, але калі абмежавальнік ?усталяваны правільна, і ўся механіка працуе максімальны ціск пастаянна sar? усталяваны на абмежавальнік ціску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я зараз паглядзеў карту, але так? запэўніваю вас, што вы ідзяце ў абарону rail занадта высока, паспрабуйце, цягне 5-й да 180, вы ўбачыце, што вы адключаецца машына для адмовы, то абмежавальнік дыму пакінь яго арыентацыі, так гэта не ўплывае на максімальную магутнасць, і вы прыбярэ такое? у sbuffata дызельнага паліва пры націску на педаль, то нават часткі тэрмінаў змены ад іп? уверх, у адваротным выпадку ingrassi залішне науглероживания пры нармальнай эксплуатацыі машыны.
    Астатняе, як ? зменены раблю выснову, што машына захавала дынаміку, крутоўны момант амаль як арыгінальны, таму да 4000rpm sar? памерла...

Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •