Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Абмеркаванне: інфармацыя аб edc16c8

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

інфармацыя аб edc16c8

вітаю ўсіх!!
    я хацеў бы задаць вам пытанне па edc 16c8, дзе або змененыя карты педаль,ціску ў рампы,ціск турбо і розныя абмежавальнікі,перш чым мяняць карту, колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца было каля 68, з зменамі прыбыцця амаль у 76 цяпер мае пытанне: я хацеў бы змяніць час ўпырску, а на восі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца да 80 таму, калі фактычнае значэнне не перавышае не трэба дакранацца да іх, ці не так?ці не мае нічога??я спадзяюся, што патлумачыў!!!загадзя дзякуй........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    калі вы жадаеце надаць пасля 80 трэба абнавіць іх, калі няма-не c і не трэба, таму што іх у вас ужо вылічэнняў
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    вітаю ўсіх!!
    я хацеў бы задаць вам пытанне па edc 16c8, дзе або змененыя карты педаль,ціску ў рампы,ціск турбо і розныя абмежавальнікі,перш чым мяняць карту, колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца было каля 68, з зменамі прыбыцця амаль у 76 цяпер мае пытанне: я хацеў бы змяніць час ўпырску, а на восі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца да 80 таму, калі фактычнае значэнне не перавышае не трэба дакранацца да іх, ці не так?ці не мае нічога??я спадзяюся, што патлумачыў!!!загадзя дзякуй........
    Калі вы хочаце савет ? толькі тое, што тычыцца абмежавальнікаў iq

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    калі вы жадаеце надаць пасля 80 трэба абнавіць іх, калі няма-не c і не трэба, таму што іх у вас ужо вылічэнняў
    прывітанне анел, дзякуй!на практыцы вы кажаце мне, што калі я хачу надаць вышэй 80 дакранацца, у адваротным выпадку няма!але нават, калі я не 80 пры поўнай нагрузцы-адзіны, колькасць абаротаў і ціску ў магістралі rail колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і больш, чым у крычы !прыклад:у залатых або 1000 бар rail, 50 мм3 і 935 зша, калі дотыку dw і абмежавальнікі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца будзе больш за 50!!!таму час павінна быць да цяперашняга часу????не так ці??: (не ведаю, як разважаць!!!!!!

Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Калі вы хочаце савет ? толькі тое, што тычыцца абмежавальнікаў iq
    прывітанне eobd дзякуй, але маглі б вы растлумачыць гэта больш падрабязна??
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 21:34

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Есць кропкі, добра дакладныя карты, якія ставяцца да па-за драйвера, каб падняць абмежавальнікі дызель, калі іх не датычыцца вы ніколі не будзеце больш? дызельнае паліва ўпырскваецца ў дадатак да таго, што ? стандарт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Есць кропкі, добра дакладныя карты, якія ставяцца да па-за драйвера, каб падняць абмежавальнікі дызель, калі іх не датычыцца вы ніколі не будзеце больш? дызельнае паліва ўпырскваецца ў дадатак да таго, што ? стандарт
    фільтры дызельнага паліва з драйвера іх ведаю, каб alzarel'iq,ilproblema, што я не магу знайсці развагі часы...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Пры націску драйверы wish павялічваецца крутоўны момант попыт l ecu бачыць, як дызельнае паліва займае x коштам момант і там, дзе раней вы былі 300 нм x сказаць, і кожны-х сказаць, у 60 мм3 прама цяпер у вас есць 350 і супадаюць на 80 і тады зша час 80 калі вы хочаце 500 нм ke адпавядаюць eaempio 100 мм3 неабходна aghiornare экю infarmobdola разлічыць rempo x 100

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    Пры націску драйверы wish павялічваецца крутоўны момант попыт l ecu бачыць, як дызельнае паліва займае x коштам момант і там, дзе раней вы былі 300 нм x сказаць, і кожны-х сказаць, у 60 мм3 прама цяпер у вас есць 350 і супадаюць на 80 і тады зша час 80 калі вы хочаце 500 нм ke адпавядаюць eaempio 100 мм3 неабходна aghiornare экю infarmobdola разлічыць rempo x 100
    гэта значыць на практыцы, змяняючы dw ecu, каб прыбыць запыт крутоўнага моманту, напрыклад, ад 300 да 350 нм рэалізуе пэўныя стратэгіі, гэта значыць выкарыстоўвае ўсе карты??? падымае колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца,ціск турбо , чыгуначны ,часу і авансавых плацяжоў.....???іншая справа, калі на павышэнне iq ад 70mm3 я нашу іх у 80mm3 час ужо з'яўляюцца актуальнымі,аднак, калі iq бяру ў 90mm3 трэба абнавіць, змяніўшы апошнюю радок, але пасля часу 80mm3 не лопнуў або не мае нічога агульнага???самае дакладнае было б змяніць brack point.........

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    калі вы хочаце пайсці далей, чым значэнне врі ( 73mm3 дызельнага паліва ) трэба вызваліць lim iq, і калі вы хочаце пайсці далей 80mm3 трэба rescale i breack

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    калі вы хочаце паведаміць l ecu трэба rescale пробай, калі no павялічвае час, падманваючы l ecu ke credera ke ne ін'екцыйных 80, але ў рэальнасці? будзе больш

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •