Прывітанне, хлопцы, я ў першы раз мець справу з Siemens SID 206 5WS4, а затым спытаў бы ветліва ваша дапамога, на гэты ecu.
Месца файл врі з некаторымі зменамі... Есць скрытыя адрасы каго-небудзь з вас ? удалося іх знайсці?
Дзякуй за дапамогу
Прывітанне, хлопцы, я ў першы раз мець справу з Siemens SID 206 5WS4, а затым спытаў бы ветліва ваша дапамога, на гэты ecu.
Месца файл врі з некаторымі зменамі... Есць скрытыя адрасы каго-небудзь з вас ? удалося іх знайсці?
Дзякуй за дапамогу
перш чым шукаць скрытыя карты, як вы называеце, а не схаваны, але, пракручваючы ў 2d выяўляюцца паспрабуйце добра толькі тыя карты, якія ў вас есць,напрыклад, трэба цалкам перагледзець абмежавальнікі крутоўнага моманту і змяніць некаторыя карты ўпырску.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
carbo усе карты, якія ECM называецца абмежавальнікі крутоўнага моманту не абмежавальнікі крутоўнага моманту, а затым rimettile ўсе арыгіналы
драйвер тытан на гэтыя экю таму piet?, трэба шукаць карты у 2d, да жаль
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
045b00 lim пара
04c812 x 9 карты педаль .
049a92 х 8 прэс-rail
4f4ba lim pres rail
056312 x 7 pres turbo
057c12 x 2 lim pres turbo
057df2 tt карты . дызель
065172 x 2 ін'екцыі
усю карту перарабляць . я даў tt тое, што вам трэба x зрабіць выдатны карты. дастаткова .
tifai ўсе з гэтых адрасоў.
добрая праца
damos ў бакі, сівы ecu сон, усе-ткі, калі-то, што вы пазнаеце яго, 1 за ўсіх і з адрасы joli тут
Так, але ў 2d ? цяжка змяніць