Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: інфармацыя edc16c39 alfa gt

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57

інфармацыя edc16c39 alfa gt

Прывітанне ўсім, я.каб купіць alfa gt 1.9 jtdm 150 к. с, калі я не памыляюся, то мантуе edc16c39... я хацеў бы ласкава ведаць, калі есць магчымасць прачытаць і запісаць яе з маей galletto 1260 з dowgrade у 1080.... я ведаю, што і свінску пяро ў мяне есць гэта, і для выкарыстання што я раблю і што я зрабіў( я.супастаўляецца паступова дзякуючы дапамогі.многія карыстальнікі форуму і значэння afr fiat punto 1.2 16v,punto gt і alfa gtv 2.0 155cv з здавальняючымі вынікамі і, асабліва, без слава богу, пашкоджанні камбінат...усе 3 тры машыны былі.маей уласнасцю? вось таксама чаму? л я і зрабіў). Цяпер я хацеў бы dilettarmi нават з гэтай, але я хацеў бы дакладна ведаць, калі і магчыма зрабіць усе ў пер'і, як.ужо зрабіў.іншыя.... дзякуй усім )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    певень 1260 не ніколі не выкарыстоўваў, каб тыя блокі кіравання, але дадзеныя бязмежжа, што можа аб'яднаць і кошту інтэрфейс лепш, я не rischierei...

З невялікім, вы маглі б прыняць пеўня v2, калі б вы пайшлі на бяспечнай баку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Я заўседы зроблены з Mpps або Пеўнік усе Edc16c39 і ніколі не было ніякіх праблем з абодвух інтэрфейсаў. Я вам раю укладваць што-то ў інтэрфейс, лепшае і больш? абнавіў тое, што ў вас есць. Таксама, чаму? таксама mpps вы знойдзеце сапраўды мала вакол, і сапраўдныя

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Певень v5 ? вельмі стабільна, хоць і працуе толькі на сістэмах з 32-бітнай, у той час як v12 мае некаторыя праблемы instabilit? што часта і з задавальненнем, ен прыбіў ў ecu.

Певень v2, калі чар вядзе сябе вельмі добра, гэтак жа, як kess v2, якія, аднак, стаяць што-то ў пі?, але яно таго варта.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Затым я бяру mpps ...вы ведаеце, дзе яе ўзяць??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    MPPS v5 ? вельмі стабільна, хоць і працуе толькі на сістэмах з 32-бітнай, у той час як v12 мае некаторыя праблемы instabilit? што часта і з задавальненнем, ен прыбіў ў ecu.

Певень v2, калі чар вядзе сябе вельмі добра, гэтак жа, як kess v2, якія, аднак, стаяць што-то ў пі?, але яно таго варта.
    памылак друку

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •