добры дзень, сябры,
як вынікае з назвы, я шукаю ori, магчыма, у BDM Вялікі Пункту 90cv.
Fiat кажа, што другі серыйны гэта абнаўленне першага, але я не знайшоў ні аднаго.
Дзякуй
добры дзень, сябры,
як вынікае з назвы, я шукаю ori, магчыма, у BDM Вялікі Пункту 90cv.
Fiat кажа, што другі серыйны гэта абнаўленне першага, але я не знайшоў ні аднаго.
Дзякуй
Дзякуй Cinqueturbo, першы гэта я, а другой я не маю нічога іншага парадавала. нумар fiat.
нумар fiat 51806508
marelli HW MJD6F3HW03P
marelli SW 3443P891
Добры вечар, сябры,
прабачце, калі адкрываю гэтую тэму, але ў той жа час, хто-то знайшоў рэзервовага капіявання ў bdm, гэта блок кіравання?
Здавалася, вырашана з дапамогай рэзервовага капіявання ў момант 51784562 6F3.PB25-ложак у BDM і scodifica... машына ідзе добра, але клімат-кантроль не працуе. Бартавы кампутар распазнае ўсе перыферыйныя прылады без анамалій.
Пытанне: вы Не можаце, што дадзеныя ў eeprom, калі іншы камплектацыі, можа быць, з кандыцыянерам, кіраўніцтва, прычына, па якой не сумяшчальна з гэтай версіяй, што збірае клімат-аўтамат? Дзякуй за суцяшэнне.
можа быць, параўноўваючы дзве рэзервовыя копіі, вы можаце паспрабаваць аднавіць усе...
чаму б іх не прыкласці, і паглядзім??
прабач, я паглядзеў і нічога не рабіць
Прывітанне Гуфі, што ты ведаеш, у кропку, гэта ecu клімат аўтаматычны або ручной і fap? У выпадку, калі клімат аўтамат і nofap, я зраблю спробу, але мне трэба поўнае чытанне ў bdm.